Vleesstraat 27 a 5911 JC Venlo

€ 42,000 /yr

Description

Winkelruimte gelegen op A1 winkellocatie aan de hoofdwinkelstraat van Venlo, de Vleesstraat. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich tal van boetiekjes en (groot-) winkelketens zoals Douglas, Pasch, Hema, Kruidvat, Etos en Jack en Jones.

Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En anderzijds op een steenworp afstand van de Maasboulevard (met o.a. Mediamarkt en Primark) gelegen.

Indeling:
De winkelruimte telt een vloeroppervlak van ca. 65 m2 op de begane grond, is voorzien van een kelder met bergruimte en is tevens voorzien van een bovenverdieping van ca. 75 m2 ten behoeve van kantoor- opslag en/of en kantinemogelijkheden.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel (op de begane grond en 1e verdieping), horeca van cat. 1 t/m 3 en cat. 5, consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg is enkele jaren geleden (2013-2015) verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad".

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder. Overname van bepaalde inventaris en/of installaties is in overleg mogelijk.

Overige voorwaarden:
Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte.
Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
Voorwaarden: Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 42,000 per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Transfer of ownership

Staff
No

Construction

Main use
Retail outlet
Alternative use(s)
Catering establishment
Building type
Resale property
Year of construction
Before 1906

Surface areas

Area
140 m²
Sales floor area
65 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m and Dutch Railways Intercity station in less than 500 m
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Vleesstraat 27 a

€ 42,000 /yr