Strawinskylaan 1 1077 XW Amsterdam

Rental price on request

Description

OMSCHRIJVING
Het World Trade Center Amsterdam is een dynamische commerciële ‘’Wereldstad’’, bevolkt door zo’n driehonderd bedrijven. Meer dan de helft van deze bedrijven is van buitenlandse afkomst. Het World Trade Center ligt in het centrum van de Amsterdamse Zuidas, heeft 125.000 m² aan kantoorruimte en een uitzonderlijk hoog voorzieningenniveau.

Het World Trade Center Amsterdam heeft een breed scala aan service- en winkelruimtes en ca. 10.000 m² publieke ruimte. Vooral deze ruimte geven het World Trade Center Amsterdam een comfortabele status, die bovendien voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is.

LOCATIE
Het WTC ligt in het midden van de Zuidas aan het Zuidplein. In een korte tijd is het gebied uitgegroeid tot een plek van betekenis met veel uitspringende kantoorgebouwen in de omgeving, denk hierbij aan Viñoly, Atrium, UNStudio en Symphony. Daarnaast zijn er veel lunch-, diner en borrelgelegenheden in de directe omgeving aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Het WTC is slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol en je rijdt binnen 10 minuten naar het centrum van Amsterdam. Het beschikt daarnaast over een uitstekende aansluiting op de ring A10-Zuid en het openbaar vervoer.

Het WTC ligt direct naast het NS-intercitystation Amsterdam Zuid. Bij het station zijn tevens haltes voor de metrolijnen 51(Amsterdam Centraal Station – Amstelveen), 50 (Amsterdam Sloterdijk – Gein) en de lijn 52 (de Noord-Zuidlijn). Daarnaast zijn er ook nog diverse busverbindingen naar Haarlem, Amstelveen en andere bestemmingen.

OPPERVLAKTE
ca. 212 m² v.v.o. kantoorruimte.

PRIJS PARKEREN
ca. € 5.250,- per parkeerplaats per jaar.

HUURPIJS
Op aanvraag

SERVICEKOSTEN
ca. € 58,- (+ € 11,- elektriciteit) per m² per jaar.

OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt turn-key opgeleverd aan de nieuwe huurder.
De fit-out van de kantoorruimte is slechts 12 maanden oud en in zeer goede staat. Het meubilair kan eventueel worden overgenomen.

HUURTERMIJN
Er zijn verschillende huurtermijnen bespreekbaar. Het betreft in beginsel een onderhuursituatie.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Service charges
€ 58 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1985

Surface areas

Area
212 m²

Layout

Number of floors
27 floors
Facilities
Elevators, cable ducts, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
A 0.97

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Strawinskylaan 1

Rental price on request