Regus Sloterdijk Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam

€ 4,825 p/mo.
Part of building Regus Sloterdijk Regus Sloterdijk foto

Description

In het oog springende wolkenkrabber die de stadsskyline oplicht
Met zijn opvallende roomkleurige buitenkant en nachtverlichting is Sloterdijk Teleport Towers vanuit heel Amsterdam zichtbaar. Vestig uzelf hier in het westen van de stad, waar talloze bedrijven zitten en u dicht bij tram- en busstations zit voor een goede verbinding met de regio.

U stapt binnen in een schitterende glazen ingang die de toon zet voor het stijlvolle, moderne ontwerp van de werkplekken van het gebouw. Kom bij in de ontspannen omgeving van de plaatselijke sandwichbar en het terras.

- Stadscentrum
- Gehandicaptenvoorzieningen
- Lift
- Loungeruimte
- Vervoersaansluitingen
- Vergaderruimtes
- Lunchroom aanwezig
- Broodjes- en koffiebar aanwezig
- Zitgelegenheid/terras buiten
- Parkeren
- Verhoogde vloeren
- Broodjesservice
- Beveiligde ondergrondse parking
- Verlaagde plafonds
- Verkoopautomaten
- Fietsenstalling

Regus

Regus helpt bedrijven al meer dan 30 jaar om de perfecte werkplek voor hun mensen te vinden en in te richten. Dankzij het uitgebreide netwerk van locaties kunnen bedrijven van alle soorten en maten op elke gewenste plek werken op de manier die voor hen handig is.

We staan op de schouders van onze mensen.

Wanneer bedrijven voor Regus kiezen, kiezen ze niet alleen voor een werkplek, maar ook voor het team van Regus. De toegewijde teams definiëren Regus: samen zorgen ze voor een vriendelijke, professionele en consistente ervaring voor onze klanten. Elke dag en op elke locatie.

Work your way.

Werken in een kantoorruimte, ruimtes voor coworking, business lounges of vergaderruimtes, zo kort of zo lang als nodig en overal ter wereld.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 4,825 p/mo.
Service charges
No service charges known
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
100 - 120 m²

Layout

Furnished
Optional

Facilities & Services

Building
Air conditioning, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, shared meeting room, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room
Office space
Air conditioning, cable ducts, built-in fittings, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, fiber-optic internet and LED strip lights

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kingsfordweg 151

€ 4,825 p/mo.