Regus World Forum Den Haag Johan de Wittlaan 7, 2517 JR Den Haag

€ 1,151 p/mo. incl. service costs
Part of building Regus World Forum Den Haag Regus World Forum Den Haag foto

Description

Breid uw netwerk uit in een prestigieuze voorstedelijke omgeving

Laat uw creativiteit de vrije loop in een rustige omgeving vlak bij Europol en internationale ambassades. Netwerk met de bruisende community van professionals in onze werkplek Johan de Wittlaan 7. Doe inspiratie op tijdens een wandeling in Park Sorghvliet of breng een bezoekje aan het GEM Museum voor Actuele Kunst.

Verspreid over twee verdiepingen zitten moderne ruimtes en vergaderruimtes om productief in te werken. Onze centraal gelegen kantoren zitten vlak bij de grote snelwegen naar Rotterdam, Amsterdam en Schiphol. De plaatselijke parkeergelegenheid maakt het u nog gemakkelijker.

Regus

Regus helpt bedrijven al meer dan 30 jaar om de perfecte werkplek voor hun mensen te vinden en in te richten. Dankzij het uitgebreide netwerk van locaties kunnen bedrijven van alle soorten en maten op elke gewenste plek werken op de manier die voor hen handig is.

We staan op de schouders van onze mensen.

Wanneer bedrijven voor Regus kiezen, kiezen ze niet alleen voor een werkplek, maar ook voor het team van Regus. De toegewijde teams definiëren Regus: samen zorgen ze voor een vriendelijke, professionele en consistente ervaring voor onze klanten. Elke dag en op elke locatie.

Work your way.

Werken in een kantoorruimte, ruimtes voor coworking, business lounges of vergaderruimtes, zo kort of zo lang als nodig en overal ter wereld.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,151 p/mo. incl. service costs
Service charges
No additional costs, the rental price is all-in
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
50 - 70 m²

Layout

Furnished
Unknown

Facilities & Services

Office space
Air conditioning, cable ducts, elevator, modular ceiling, built-in fittings, mechanical ventilation, pantry, room layout, toilet and windows can be opened

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Johan de Wittlaan 7

€ 1,151 p/mo. incl. service costs