Unit 3.07 Alexanderveld 5, 2585 DB Den Haag

€ 625 p/mo. incl. service costs

Description

Full-service kantoorruimtes te huur aan het Alexanderveld 5-9! De huurprijzen zijn all-in; G/W/E, internet, telefonie, schoonmaak en receptiediensten.

Samen met The Hague Humanity Hub activeert Frame Offices een zelfverzekerde gemeenschap voor de instellingen die werken aan thema’s als vrede en recht. Frame Offices ondersteunt de instellingen bij het bereiken van hun doelen, door het bieden van een eerste klas werkomgeving , flexibele huuroplossingen en community services.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Den Haag is een representatief businesscenter en maakt onderdeel uit van de ontwikkeling ‘Monchyplein’. Het pand is gelegen in de Archipelbuurt, tussen het oude centrum van Den Haag en Scheveningen en met uitzicht op het Vredespaleis. Het pand is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelwegen. Het pand beschikt dan ook over een beveiligde onderliggende parkeergarage en fietsenstalling. Het openbaar vervoer geeft via de tram een directe aansluiting op het centraal station.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw zijn ruimtes beschikbaar voor uiteenlopende organisaties, variërend van non-profit tot for profit, start-ups tot scale-ups, kleine lokale tot grote internationale organisaties gerelateerd aan de thema’s recht en vrede. Hier bieden we premium werkervaring, zodat u kan werken aan vooruitstrevende, innovatieve, duurzame en wereldse menselijke oplossingen en ideeën. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw organisatie alle energie ten volle kan richten op de kernactiviteiten. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Co-Working places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Daarnaast worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door ons hospitality team en zij ondersteunen u graag bij het organiseren van bijeenkomsten of vergaderingen.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 19 m². De huurprijzen zijn all-in; inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en Locatie Manager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 625 p/mo. incl. service costs
Contract term
From 1 year
Service charges
No additional costs, the rental price is all-in
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
25 m²

Layout

Number of desks
4
Furnished
Yes
Located at
3rd floor

Facilities & Services

Building
Air conditioning, elevator, pantry, peak cooling, toilet, 24/7 access, secure access, reception, WiFi, shared meeting room, breakout space, event space, shared kitchen (not staffed), wheelchair friendly, printing, fiber-optic internet and private meeting room
Office space
Air conditioning, cable ducts, elevator, modular ceiling, pantry, room layout, toilet, reception, WiFi, wheelchair friendly, fiber-optic internet, private meeting room, furnished and cleaning

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Alexanderveld 5

€ 625 p/mo. incl. service costs