Utrecht, De Goeman

Goeman Borgesiuslaan 77, Utrecht

Description

Het representatieve en gerenoveerde kantoorgebouw “De Goeman” is gelegen op uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Utrecht.
Het betreft een duurzaam kantoorgebouw voorzien van energielabel A.
Het business center heeft een moderne uitstraling en kenmerkt zich door de hoge mate van dienstverlening.
Het gebouw beschikt onder andere over een centrale bemande receptie, telefonische antwoordservice en vergaderruimtes met video wall.
De centrale ontvangstruimte is gerenoveerd en biedt overleg- en werkplekken.
Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een externe horecavoorziening waar u in een informele sfeer kunt genieten van een lunch, diner, koffie of borrel.
Alles is gericht op een gezonde (Feng Shui en luchtbehandeling) en professionele werkomgeving voor de ondernemer, werknemers en klanten. Betaald parkeren op eigen terrein en voldoende betaald parkeren voor bezoekers in de directe omgeving.
De parkeernorm is 1:64. Huurprijs parkeren € 75,- per plaats per maand. De locatie is met de auto vanaf de rijksweg A27 (afslag Veemarkt), via de Kardinaal de Jongweg in een paar minuten zeer goed bereikbaar.
Ook met openbaar vervoer is de locatie zeer goed en centraal gelegen. Tegenover het gebouw is een bushalte gelegen. Iedere 10 minuten rijdt er een bus naar Utrecht Centraal Station. Op circa 20 minuten loopafstand ligt het Vredenburg (centrum van Utrecht).

Photos

Work spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Utrecht, De Goeman

Goeman Borgesiuslaan 77, Utrecht