TOO Reykjavikplein 2 - Helix Reykjavikstraat 2, 3543 KB Utrecht

€ 141 p/mo.
Part of building TOO Reykjavikplein 2 - Helix TOO Reykjavikplein 2 - Helix foto

Description

Uitmuntende kantoorruimte in Utrecht Helix
Utrecht Helix is gevestigd in het indrukwekkende Helix-gebouw, dat midden in de stad staat. Het pand ligt op een steenworp afstand van allerlei voorzieningen, zoals restaurants, bars, winkels en centra voor fitness en ontspanning. Dit kantoorgebouw heeft een spectaculaire glazen voorgevel en een al net zo opvallend interieur. Gasten zijn gegarandeerd onder de indruk van de prachtige ingang en het diverse aanbod op de begane grond. Hier vindt u een bar met een gezond menu, een koffiebar en een restaurant, evenals coworking- en vergaderruimtes in het atrium. Of u nu op zoek bent naar een privékantoor of met anderen wilt samenwerken aan uw volgende project: u vindt hier de perfecte plek om productief te werken. En dankzij de plafondhoge ramen komt er van alle kanten natuurlijk licht binnen.

- Flexibele & conventionele oplossingen
- Enthousiast Service Team
- Social areas

Dit zakelijke knooppunt is ingericht op een filosofie van welzijn en dat ziet u overal terug: de locatie beschikt over een dakterras, verscheidene balkons, een binnenplaats met bomen op elke verdieping en voor en na werktijd vinden buiten yogalessen plaats. De locatie is gelegen aan de drukste snelweg in Nederland (Amsterdam-Maastricht) en daarom is de ondergrondse parkeerkelder een groot pluspunt voor forenzende professionals. Het woon-werkverkeer kan bijna niet makkelijker voor deze locatie want het treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de bushaltes Utrecht Jazzsingel/Antonius Zkh, Utrecht Wolfgang Pauliweg en Utrecht Touringcarhalte Reactorweg zijn allemaal in de buurt. Wilt u graag de buurt verkennen? Maak een wandeling in Waterwinpark of Julianapark, ga naar de film bij bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn en laat u inspireren bij Stichting Nederlands Waterleidingmuseum.

The Office Operators

Vanaf onze eerste ontmoeting ervaart u een bijzondere service. The Office Operators zijn getraind en toegewijd om al onze gasten de middelen, de service en de aandacht te geven die uw werkdag én uw bedrijf tot een succes maken.

Of u nou binnenstapt voor een korte meeting of elke dag en vele jaren bij ons bent; we doen er alles aan om de best mogelijke service te verlenen.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 141 p/mo.
Service charges
No service charges known
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
8 - 10 m²

Layout

Furnished
Optional

Facilities & Services

Building
Air conditioning, elevator, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, printing, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room
Office space
Air conditioning, cable ducts, built-in fittings, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Reykjavikstraat 2

€ 141 p/mo.