Keskesweg 15 B 5721 WS Asten

€ 109 /mnd

Omschrijving

MULTIFUNCTIONELE GARAGEBOXEN

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte, opslagruimte of hobbyruimte? Opslagpark-Asten biedt u dé ideale oplossing! Op A-locatie in Asten worden 45 multifunctionele garageboxen gerealiseerd, die aan alle moderne eisen voldoen. De units variëren van 12 tot 42 m2 en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd! U huurt al een garagebox vanaf € 109,- per maand.

24 UUR 7 DAGEN PER WEEK TOEGANKELIJK EN BEVEILIGD

De multifunctionele bedrijfsunits van Opslagpark-Asten worden opgeleverd als complete bedrijfsruimte. Ze zijn standaard voorzien van stroom, verlichting en eigen brand- en inbraakalarm en hebben een eigen brievenbus en postadres. Het afgesloten terrein is 24/7 toegankelijk en beveiligd met hekwerk en camera's. Op het terrein is een sanitaire ruimte met toilet en douche alsmede een watertappunt aanwezig.

DUURZAME EN HOOGWAARDIG AFWERKING

De units zijn te gebruiken voor diverse doeleinden: voor het opslaan van uw voorraad bijvoorbeeld, als bedrijfs- en werkruimte voor uw onderneming, het veilig stallen van een oldtimer, als opslagruimte voor uw webshop, als ruimte om in te klussen of hobbyen of gewoon omdat u thuis weinig ruimte heeft. Ook ideaal om spullen op te slaan als u thuis meer ruimte wilt creëren voor een thuiswerkplek of een andere ruimte.

BESTEMMING

Opslagpark-Asten is centraal gelegen op bedrijventerrein "Molenakkers” op korte afstand van de A67 en dicht bij het centrum van Asten. Het perceel valt binnen het bestemmingsplan “Asten bedrijventerreinen 2013”.

Boxtypes en prijzen

S
3 m. x 4 m. x 2,5 m. (b x l x h )
Huur: € 109,- p.m.

M
3 m. x 6 m. x 3 m. (b x l x h )
Huur: € 159,- p.m.

L
3 m. x 7 m. x 3 m. (b x l x h )
Huur: € 179,- p.m.

XL
2x3 m. x 6,5 x 3 m. (b x l x h )
Huur: € 339,- p.m.

XXL
2x3 m. x 7 x 3 m. (b x l x h )
Huur: € 359,- p.m.

Huurovereenkomst is voor drie maanden met een opzegtermijn van 1 maand.

Huurprijzen voor particulieren zijn inclusief btw. Huurprijzen voor particulieren in geval van tijdelijke inboedelopslag zijn inclusief btw. Huurprijzen zijn exclusief servicekosten.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze garageboxen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Keskesweg 15 B in Asten aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van deze units inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 109 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
42 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keskesweg 15 B

€ 109 /mnd