Burgemeester Ritmeesterweg 22 55-94 1784 NV Den Helder

€ 202 /mnd

Omschrijving

Op dit opvallend goed doordachte, georganiseerde en bijzonder goed beveiligde garagepark met onder meer cameratoezicht mogen wij boxen te huur aanbieden van verschillende formaten en tegen variabele huurperiodes vanaf drie maanden, superhandig en flexibel dus!

~ HUUR TIJDELIJK HET EERSTE JAAR VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! ~

De verschillende afmetingen die wij kunnen aanbieden:
Box B.3 – 16.1 m² € 202,- p/mnd. exclusief btw en € 18,99 servicekosten:
• Lengte 5.7 meter
• Breedte 2.8 meter
• Hoogte 2.6 meter
• Doorrijhoogte 2.45 meter

Box C – 18.9 m² € 240,- p/mnd. exclusief btw en € 18,99 servicekosten:
• Lente 6.7 meter
• Breedte 2.8 meter
• Hoogte 2.6 meter
• Doorrijhoogte 2.45 meter

Box E.3 – 21.7 m² € 270,- p/mnd. exclusief btw en € 18,99 servicekosten:
• Lengte 7.7 meter
• Breedte 2.8 meter
• Hoogte 2.6 meter
• Doorrijhoogte 2.45 meter

In de meeste gevallen is er van ieder type box wel eentje per direct beschikbaar, wilt u actuele informatie, een bezichtiging aanvragen of vrijblijvend een gepast voorstel ontvangen, dan kunt u gerust contact opnemen met het kantoor van Mulder & Versteeven Makelaars (0223-615409) of dat van Coltof Makelaardij & Partners (0223-200005). Uiteraard bent u ook op de betreffende kantoren, respectievelijk aan de IJsselmeerstraat 284- en Willemsoord 52D te Den Helder van harte welkom tijdens kantooruren.

De boxen staan dus op een “state of the art” garagecomplex, waar in hoge mate aandacht is besteed aan beveiliging, maar ook aan afwerking, gemak en comfort. Heel fijn is dat de opslagruimten 24/7 te betreden is, zodoende ideaal voor onder andere een (zakelijke) opslag, om er te klussen, maar is het ook een veilige plek om een auto of motor te stallen. De opslagruimten zijn voorzien van een betonvloer (maximale vloerbelasting 350 kg/m²), een Hörmann secionaaldeur, elektra (16 ampère) en een alarminstallatie tegen inbraak en brand met directe verbinding naar een meldkamer die opvolging kan geven aan een bewakingsdienst. Het terrein beschikt heel prettig over eigen sanitaire voorziening en is voorzien van industriële schuifpoorten die te openen zijn met keytag-lezers.

Kortom: De boxen zijn klaar voor gebruik en nagenoeg direct te aanvaarden. Een van de weinige dingen die u zelf dient te regelen is een inboedelverzekering die op maat is voor hetgeen u gaat stallen!
Het garagepark is heel efficiënt gesitueerd aan de rand van Den Helder, (Nieuw Den Helder Zuid West), daarom is het makkelijk aan te rijden vanuit ieder stadsdeel, maar ook heel goed vanuit Juliandorp en gemeenten zoals Hollands Kroon en Schagen.

Wilt u zichzelf komen overtuigen van de mogelijkheden en het niveau van dit complex, laat het ons weten, met alle plezier geven wij namelijk een rondleiding en zijn wij u van dienst!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 202 per maand
Servicekosten
€ 19 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
18 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Ritmeesterweg 22 55-94

€ 202 /mnd