Vosdonk 37 4879 NC Etten-Leur

€ 185 /mnd

Omschrijving

Opslagruimte kopen of huren in Etten-Leur krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet!

Een eigen (bedrijfs)ruimte die van alle gemakken is voorzien. Compleet met eigen elektrische aansluitingen, adres, huisnummer en brievenbus. Gelegen op een goed beveiligd en onderhouden terrein dat 24/7 toegankelijk is via een elektrisch schuifhek. Daarnaast zijn er WC ruimtes, camera beveiliging en heeft u diverse mogelijke opties in uw eigen box. Hiermee tilt Boxcomplex het begrip “garagebox” naar een geheel nieuw niveau.

Dankzij de lage huur- en koopprijzen zijn de hoogwaardige ruimten ideaal voor zowel de (startende) ondernemer, MKB als de doe-het-zelver of gewoon voor opslag of stalling.

Wat maakt de boxen van Boxcomplex zo speciaal?

Hoge Kwaliteit

Of u nu een bedrijfsruimte wilt huren of een oldtimer wilt stallen, het is essentieel dat uw garagebox bescherming biedt.

- Onze garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardig beton en beschikken over een goede ventilatie. Vocht heeft dus geen kans.
- U sluit de garagebox nauwkeurig en veilig af dankzij een geïsoleerde Hörmann-sectionaaldeur met handgreep en cilinderslot.
- De bouwelementen van beton voldoen aan de milieuhygiënische en technische eisen van het KOMO-keurmerk.
- Daarnaast dragen de boxen het keurmerk van NL BSB bodemkwaliteit.

Veiligheidsvoorzieningen

Opslagruimte huren, verhuren of kopen betekent vaak dat men waardevolle objecten stalt: de voorraad van een webshop of machines die u dagelijks voor werk gebruikt bijvoorbeeld. Vanzelfsprekend moeten de garageboxen daarom goed beveiligd zijn. Boxcomplex biedt een aantal belangrijke veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat alleen u of de verhuurder toegang heeft tot de opslagruimte, waaronder:

- Robuust hekwerk houdt ongewenste bezoekers tegen.
- Het terrein is alleen toegankelijk via een elektrisch schuifpoort met toegangscontrolesysteem.
- Op het terrein zelf is continu cameratoezicht waarvan u de beelden zelf online kunt controleren.
- Dankzij een weloverwogen lichtplan is alles ontdaan van schaduwplekken wat voor optimale zichtbaarheid zorgt.
- Brandpreventie is conform de eisen van de brandweer en elke garagebox is van brandwerend materiaal gemaakt (zestig minuten).

Klaar voor gebruik
Een garagebox kopen, huren of verhuren bij Boxcomplex betekent dat de opslagruimte klaar is voor gebruik en van alle gemakken voorzien is.

Zo zijn er standaard drie elektrapunten, een tweepolige hoofdschakelaar en een lichtpunt aanwezig.
De garagebox heeft een eigen huisnummer en postbus bij de poort, bijvoorbeeld voor zakelijke correspondentie.
Of u een object heeft opgeslagen, de ruimte gebruikt om te werken of aan een andere partij verhuurt, de garageboxen zijn altijd toegankelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Onze garageboxen zijn verkrijgbaar in diverse maten (afhankelijk van de beschikbaarheid) en kunnen naar eigen inzicht worden ingericht.

Boxtypes en prijzen

BOXCOMPLEX TYPE 3
3 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 239,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2
3 m. x 6 m. x 2,5 m.
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 185,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2D
2x3 m. x 6 x 2,5 m.
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 369,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 1-4
3m. x 4m. x 2,5 m.
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 129,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3D
2x3 m. x 7 x 3 m.
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 479,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 1-55 1E VERD
3m. x 5,5m. x 2,5 m
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 139.- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 1-4 1E VERD.
3m. x 4m. x 2,5 m.
Koop: UITVERKOCHT
Huur: € 119 p.m.

Koop

U koopt de grond voor de bedrijfsruimte bij de notaris. Vervolgens betaalt u de bouw van de boxen in 2 latere termijnen. Dit naast de eenmalige toetredingskosten van de Vereniging van Eigenaren, waar u deel van uit gaat maken. De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld. U hoeft dus weinig extra te doen voor uw aankoop of belegging. Een garagebox kopen – en hiervoor een hypotheek afsluiten – behoort tot de mogelijkheden.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging

U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur et cetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 185 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 149 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
18 m²
Perceel
42 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Zuid bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vosdonk 37

€ 185 /mnd