Prof. H. van der Hoevenstraat 5 B nabij 4882 JE Klein Zundert

€ 25 /m²/jaar

Omschrijving

Zeer ruime opslagruimte van circa 1000 m², gelegen op korte afstand van Klein Zundert. Deelverhuur is bespreekbaar. De opslagruimte is opgetrokken met een geïsoleerde (alcaflex) spouwmuur met stalen spanten en houten gordingen en gedekt met golfplaten met naisolatie aan de binnenzijde. Verder is de opslagruimte afgewerkt en voorzien met een betonnen vloer, gasheather, en een koelcel van ca 39 m². Aan de voor- en achterzijde zijn 2 overheaddeuren aanwezig van ca. 4.20 x 3.60 en 3.00 x 2.75. De muurplaat bedraagt ca. 2.35 meter hoogte binnenzijde, de nokhoogte bedraagt ca. 4.35 meter hoogte binnenzijde. De opslagruimte is tevens voorzien van krachtstroom en verlichting.

De opslagruimte is te bereiken via een bestraatte oprit welke gedeeld wordt met de bewoners van de woning en de gebruikers van de naastgelegen schuur. Er is vanuit de woning en naast gelegen schuur goed zicht op de schuur. Er zal regelmatig toegang verschaft worden door verhuurder i.v.m. aanwezige spullen van verhuurder en onderhoud en behoud van installaties.

Verhuurvoorwaarden:
Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 1 maand huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode in overleg. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever

Bestemmingsplan:
Buitengebied Zundert - enkelbestemming: Agararisch - Agrarisch bedrijf

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
1.000 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Omgeving

Verspreide huizen Klein-Zundert, Klein Zundert

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prof. H. van der Hoevenstraat 5 B nabij

€ 25 /m²/jaar