De Zwaan 8529 MK Koufurderrige

€ 268.000 v.o.n.

Omschrijving

Nieuw gerealiseerd schiphuis, met inpandige garage, gelegen op bedrijventerrein De Zwaan te Woudsend.

Het schiphuis maakt deel uit van een complex van 2 x 14 schiphuizen, aan weerszijden gelegen van een brede toegangsvaart, welke in open verbinding staat met groot, doorgaand vaarwater, De Welle. Vanaf hier is het gehele Friese merengebied uitstekend bereikbaar, middels staande mastroute en met voldoende diepgang!

Vanaf de openbare weg is het gezamenlijke terrein afgesloten middels een op afstand bedienbaar hekwerk. Via dit gezamenlijke terrein is de eigen garage bereikbaar, afmeting 7 m. breed en 6 meter diep. Het betreft in dit geval het laatste schiphuis, aan het eind van het pad, dus een hoekpand. Naast het schiphuis is nog een open ligplaats gelegen.

De garage is toegankelijk middels een op afstand bedienbare overhead deur, groot 4.00 x 2.20 m. Riolering aanwezig, alsmede water en elektra, ter voorbereiding voor het plaatsen van keukenunit, toilet en douche + wastafel.

De netto inwendige afmeting van de ligplaats bedraagt 23 x 7 meter, met een loopsteiger over de volle lengte, zodat op- en afstappen altijd gemakkelijk verloopt. Het schiphuis is vanaf de waterkant toegankelijk middels een op afstand bedienbare overhead deur. Walstroom en water aanwezig op de steiger. De invaarthoogte bedraagt ca. 6 meter.

Het schiphuis is recent opgeleverd en nog niet in gebruik genomen, dus geen overdrachtsbelasting van toepassing. Ook de nog verschuldigde btw over de koopsom kan desgewenst teruggevorderd worden. VVE is in oprichting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 268.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
203 m²
Perceel
14 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Zwaan

€ 268.000 v.o.n.