Marktstraat 14 5531 AT Bladel

€ 2.950 /mnd

Omschrijving

Marktstraat 14 te Bladel

Dit tegen het bruisende hart van Bladel gelegen horecapand wordt te huur aangeboden. Na het jaar 2020 zal de huidige horeca-exploitant stoppen met de exploitatie en ontstaan er nieuwe kansen voor deze zaak en de locatie. Heeft u interesse om hier uw eigen zaak te beginnen of misschien een hele nieuwe invulling te geven aan het pand? Neem dan na het lezen van de beschrijving contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

De Marktstraat 14 is al van oudsher een horecagelegenheid en hierdoor tot in de ruime omtrek van Bladel bij het publiek bekend. Door de prettige opzet van het pand en de combinatie van café-evenementenzaal-buitenterras en naastgelegen parkeerterrein is het pand multifunctioneel te gebruiken.

Omschrijving
Aan de Marktstraat treedt u het pand binnen. Hier komt u eerst in de ruime entree met garderobe en voor dames en heren separate toiletvoorzieningen. Doorlopend vanuit de entree is het café bereikbaar. Middels van een vouwwand kan het café afgesloten van de zaal, hierdoor is er in het café een plezierige en gezellige sfeer. De bar in het café beschikt over alle benodigde voorzieningen en functionaliteiten.

Aansluitend aan het café is de zaal gelegen. Deze zaal is zeer ruime en ideaal voor het houden van feesten en partijen. De zaal beschikt over eigen sanitaire voorzieningen weer eveneens voor dames en heren apart. De zaal beschikt over audioaansluitingen, voldoende verlichting, ventilatie en een presentatiegedeelte. Natuurlijk mag de dansvloer is in deze ruimte niet ontbreken.

Geschakeld aan de zaal is de buffetzaal gelegen. Deze ruimte is aangebouwd in 2005 en kan middels van dubbele deuren met de zaal verbonden worden. Ook deze ruimte is voorzien van verwarming en koeling. Zoals de naam voor zich spreekt is deze ruimte ideaal voor het serveren van buffetten zonder dat dit in de zaal over overlast zorgt.

Vanuit de buffetzaal is het ruimte privéterras van het pand te bereiken. Dit terras is gelegen op eigen grond en afgesloten voor de openbare weg. Het terras is uitermate geschikt om in de zomerdag evenementen of feesten te geven zonder dat dit overlast geeft in de omgeving. Het terras is voorzien van een fraaie aankleding en sierbestrating. De gasten buiten bedienen is mogelijk vanuit de buitenbar welke gelegenheid aan de achterzijde van het terras.

Achter het terras, de buffetzaal en de feestzaal zijn de privéruimtes gelegen. Hier bevinden zich onder andere twee ruime bergingen, de productiekeuken inclusief koelcel, cv-ruimte en . Alle ruimtes hebben een plezierig formaat en zijn functioneel ingericht. De keuken met spoelkeuken is geschikt voor bereiding van maaltijden voor grote groepen en heeft meer dan voldoende werkruimte.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is te bereiken via een deur in de zaal. Via een vaste trap is de etage te bereiken waar aan de overloop drie bergingen gelegen zijn. Eén van deze bergingen is voorzien van daglicht middels een dakkapel.

Aan het einde van de overloop is een slaapvertrek (bruidssuite) gelegen. Deze kamer is zeer ruim en sfeervol van opzet en inrichting. Direct aansluitend aan de slaapkamer is een badkamer gelegen welke is voorzien van wastafel, toilet en ligbad.

Wanneer wenselijk en na akkoord van de Gemeente Bladel is het ruimtelijk mogelijk om de verdieping te verbouwen tot bedrijfswoning. Als ondernemer kunt u dan bij de zaak wonen.

Bijzonderheden
Zoals op de foto's is te zien is het pand zowel van binnen als van buiten netjes afgewerkt. De indeling en afwerking zorgen gezamenlijk voor de prettige en huiselijke sfeer.

Parkeren kan op het naastgelegen openbare parkeerterrein aan de Victor de Bucklaan, hier zijn ±80 parkeerplaatsen welke voor de in het centrum gelegen panden beschikbaar zijn. Hiernaast biedt ook het Marktplein op 100 meter afstand van de Marktstraat 14 met ±90 parkeerplaatsen voldoende gelegenheid.

Algemene informatie

- Centrale ligging in Bladel
- Multifunctioneel in gebruik
- Bestemming maakt meerdere horecaconcepten mogelijk
- Ontsluitingen aan de Marktstraat, Victor de Bucklaan en Schutsboom
- Terras op eigen terrein
- Bouwkundig in goede staat
- Verwarming middels cv-installatie
- Koeling middels airco
- Aanwezigheid van asbest is niet uit te sluiten
- Maatschappelijke en dienstverlenende invulling mogelijk
- Ook interessant als ontwikkellocatie (informeer naar de mogelijkheden)
- Het object is ook te koop.

Huurvoorwaarden Marktstraat 14 te Bladel

- ROZ huurovereenkomst
- Huurprijs € 35.400,- per jaar (geen btw van toepassing)
- Servicekosten niet van toepassingen
- Gas/water/elektra voor rekening huurder
- Huurtermijn 5 + 5 jaar
- Opzegtermijn 12 maanden
- Indexering jaarlijks conform CBS
- Huurbetaling maandelijks vooraf
- Waarborgsom/bankgarantie 3 maanden huur
- Overname huidige inventaris
- Huurder is verantwoordelijk voor onderhoud en instandhouding van aanwezige installaties
- Huurder zal zich houden aan de wet- en regelgeving en zal niet voor (geluids-) overlast zorgen in de omgeving

U huurt rechtstreeks van de eigenaar. Revast Makelaardij treedt echter op als beheerder voor dit pand en is hierdoor uw directe contactpartij.
Bent u een startende ondernemer? Dan dient u te beschikken over een gedegen ondernemersplan.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten of dit pand? Neem dan contact met ons op 0497-229030 voor meer informatie.

Bestemmingsomschrijving

De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. wonen, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - bovenwoning' wonen uitsluitend op de verdieping is toegestaan;
b. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel';
c. lichte bedrijvigheid genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf';
d. horeca in categorie 1, 2 en 3, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'horeca';
e. kantoor- en praktijkruimte, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kantoor';
f. maatschappelijke en culturele voorzieningen;
d. dienstverlening;
h. het behoud en/of het herstel van monumenten en/of cultuurhistorische waarden, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding - monument';
i. voorzieningen voor verkeer en verblijf;
j. tuinen, erven en verhardingen;
k.groenvoorzieningen;
l. water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Zalencentrum en restaurant-partycentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
488 m²
Verkoopvloeroppervlakte
320 m²
Perceel
746 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktstraat 14

€ 2.950 /mnd