Stationsweg 12 5831 CR Boxmeer

€ 799.000 k.k.

Omschrijving

Perfect centraal gelegen Multifunctioneel Hotel-Café-Restaurant-Zalen te Boxmeer; Sterke regiofunctie.

Aan een drukke straat direct bij alle beschikbare openbaar vervoer stations gelegen multifunctioneel hotel, café, restaurant en zalencentrum. Deze zeer levendige plaats in Oost-Brabant heeft een sterke regiofunctie en een groot industrieterrein in de directe nabijheid.

Het ruime pand ligt op een groot perceel met eigen parkeergelegenheid en tuin met een gezamenlijk perceeloppervlak van ca. 19 are en 75 centiare (bijna 2000 m2). De verschillende ruimtes hebben een praktische en logische indeling met meerdere ingangen voor elk bedrijfstype. Voortzetting van dit prachtige bedrijf in de huidige vorm geniet de voorkeur met een bewezen concept en omzet. Uiteraard staat het vrij om de bedrijfsvoering aan te passen naar uw eigen concept.

De hoofdingang bevindt zich aan de voorzijde, waar tevens de ingang van het restaurant en café is gesitueerd. Voorts bevindt zich er een nachtingang voor het hotel en een separate ingang voor de zalen.
De ruime professionele centrale keuken is zo gesitueerd dat een ideale routing door het gehele bedrijf eenvoudig te bedienen is. Alle apparatuur voldoen aan alle hedendaagse eisen. Alle inventaris is in eigendom en er rusten geen lease- of huurconstructies op de inventaris, behoudens het hotellinnen. Onlangs is er flink geïnvesteerd in een nieuw kassa en boekingssysteem, toegangssysteem middels pasjes en zijn alle kamers voorzien van een airco.
Het hotel telt 10 ruime hotelkamers met in totaal 17 bedden.

De vele vaste clientèle zijn zeer gemêleerd van jong tot oud en van zakelijk tot de lokale inwoners. Ook toeristen behoren tot de grote groep gasten. Hotelbezetting op doordeweekse dagen telt voornamelijk vaste zakelijke gasten terwijl in het weekend de toeristen het hotel bezetten. Diverse verenigingen weten de weg naar dit bedrijf te vinden en zorgen voor veel vaste gasten.

De huidige bedrijfsvoering wordt uitgevoerd met het ondernemerspaar en diverse personeelsleden en om gezondheidsredenen wordt deze zaak met pijn in het hart aangeboden. Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden.

Op het bedrijf rusten enkele personeelsverplichtingen voornamelijk voor bepaalde tijd. Geen leveranciers- of brouwerijverplichtingen.

Overname prijs voor het geheel; bedrijf incl. vastgoed
Vraagprijs € 1.100.000,- k.k.
Nader onder te verdelen verdeling vastgoed en exploitatie.
Omzet op aanvraag.
Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor. Bezichtigingen uitsluitend na afspraak!

MPB BV makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!
Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 799.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Bedrijfsovername
€ 300.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Hotel (café-restaurant)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
1.675 m²
Perceel
1.975 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsweg 12

€ 799.000 k.k.