Dorpsplein 6 3941 JH Doorn

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

In het hart van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich een sfeervol restaurant die te koop wordt aangeboden. De onroerende zaak inclusief bovenwoning wordt gehuurd.
Ondanks het feit dat het pand gesitueerd is in het centrum is de bereikbaarheid en zichtbaarheid van dit restaurant uitstekend. Het is gelegen aan een druk kruispunt. Vanaf hier zijn de plaatsen Utrecht, Amersfoort en Veenendaal binnen een straal van 20 kilometer met provinciale wegen eenvoudig te bereiken.Het restaurant is vijf dagen per week geopend voor lunch en diner. Op dit moment is het een begrip in de Utrechtse Heuvelrug. Het restaurant beschikt over een bijzonder concept. Voor een vast bedrag wordt er een proeverij aangeboden waar gasten uit wel meer dan 33 gerechten kunnen kiezen. De gerechten wisselen vaak per jaar. De doelgroep bestaat voornamelijk uit particuliere gasten uit de regio en toeristen.
Het bedrijf beschikt over een moderne website en Facebookpagina. De kanalen beschikken over een goede vindbaarheid en zijn up-to-date. Beide kanalen maken onderdeel uit van de aangeboden bedrijfsexploitatie.Daarnaast biedt het omvangt het object ook een woning. Deze is momenteel verhuurd.De prijs voor inventaris en goodwill bedraagt € 117.500,=.


De jaarlijkse huurprijs bedraagt € 36.000,= per jaar. Waarvan € 27.600,= (incl. btw) voor het bedrijfsgedeelte en € 8.400,= (excl. btw) voor de woning. De woning is momenteel verhuurd.

Algemeen
Deze informatie is door forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Meer informatie?
FORVALUE
Smallepad 32 5.08
3811 MG Amersfoort
033-800225

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten

Oppervlakte
10 m²
Perceel
295 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsplein 6

Huurprijs op aanvraag