Wiidswei 32 9264 TM Earnewâld

€ 39.000 /jr

Omschrijving

Plaatje op een presenteerblaadje (Earnewald - Friesland)
Gelegen in een Nationaal Park, ruim opgezet en in 2015 geheel gerenoveerd. Dit horecabedrijf is een (compleet) plaatje, met veel exploitatiemogelijkheden.

Het object is gevestigd in het pittoreske dorp Earnewâld, Eernewoude, in het zuiden van Tietjerksteradeel, tussen Leeuwarden en Drachten. Aan de rand van het natuur- en watersportgebied het Nationaal Park De Âlde Feanen (De Oude Venen).

De ligging zorgt dat er jaarlijks de nodige toeristen naar Earnewâld komen. Een flinke doelgroep, maar bepaald niet de enige: het object is namelijk ook erg populair bij de inwoners uit de directe omgeving.

Zowel het restaurant (ca. 250 m2) als het zonnige terras bieden plaats aan ca. 120 zitplaatsen. Het terras is gesitueerd aan de voorzijde en aan de zijkant van het horecabedrijfsobject.

Het restaurant is tevens uitermate geschikt voor het geven van personeelsfeestjes, familiefeesten, reünies, vergaderingen en bruiloften. Waarbij de organiserende partij zich alvast geen zorgen hoeft te maken over parkeervoorzieningen, de naastgelegen parkeerplaatsen zijn namelijk samen goed voor circa 550 parkeerplekken!

In 2015 zijn de nodige investeringen gedaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De exploitatie kent geen zware verplichtingen, is goed geoutilleerd en laat zwarte cijfers zien. Desalniettemin hebben de eigenaren vanwege andere ambities besloten deze mooie onderneming te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat ondanks de al aanwezige (positieve) cijfers het omzetniveau nog naar een mooier niveau kan worden getild.

Het (horeca)bedrijfsobject wordt in deze aangeboden alszijnde verhuurobject waarbij de exploitatie dient te worden overgenomen. Het totaal beslaat ca. 466 m2.

Tevens wordt het horecabedrijfsobject in zijn totaliteit aangeboden inclusief een ruime zaal en (moderne) bowling. In dat geval behoort zowel verhuur als verkoop tot de mogelijkheden. Zie hiervoor de andere aanbieding/advertentie online.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 135.000,--
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject: € 39.000,-- per jaar

Meer informatie, eens kijken, of direct overstag?
Neem contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 135.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant en restaurant-partycentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
466 m²
Verkoopvloeroppervlakte
250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wiidswei 32

€ 39.000 /jr