Naarderstraat 35 1251 AZ Laren (NH)

€ 140.000 /jr

Omschrijving

Maak een vliegende start in Laren
In het hart van het Gooi, op een half uur van Amsterdam en kwartiertje van Utrecht hebben wij nu een prachtig bedrijfspand in de verhuur! Now boarding

Het object ligt in het midden van het bruisende centrum van het dorp. Of je nou van winkelen houdt, cultuur wilt snuiven of wilt genieten van de prachtige omgeving, Laren is leuk voor iedereen. Dit kunstenaarsdorp dat dagelijks vele bezoekers trekt, leent zich dan ook voor tal van horecaconcepten.

Turn-key
Het pand is recentelijk gebouwd (2016) en is nog zo goed als nieuw. Zo ook de inrichting, inventaris (2018) en andere aanhorige roerende zaken. Het restaurant beschikt, in huidige opstelling, over circa 140 zitplaatsen. Op het terras zijn er 80 zitplaatsen.

Totaal is er circa liefst 631 m2 verhuurbaar vloeroppervlak en beschikt het over 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.
De indeling van het pand zit slim in elkaar: van personeelsingang, personeelsruimte, looproutes, nieuwste installaties, keukens tot de nieuwste systemen. Aan alles is gedacht!

En dan hebben we het nog niet eens over de hoge kwaliteit van de afwerking gehad. Van de bouw tot inrichting, alles is, met veel zorg, aandacht en oog voor detail, goed voor elkaar. Overal zie je 'de liefde voor het vak' van de eigenaren terug.

Tot grote hoogten
In 2016 hebben de huidige eigenaren het pand laten bouwen met het idee hierin de succesvolle onderneming te starten. Dit laatste is ook zeker gelukt. Het restaurant Cha!, dat voorheen in het pand gevestigd zat, was zeer geliefd bij zowel de lokale bevolking van Laren als omstreken.

Toch hebben de ondernemers de weloverwogen beslissing genomen het restaurant te sluiten. Wat naar eigen zeggen zonde is, want er kan nog zo veel meer uitgehaald worden.

Financiële informatie
Vraagprijs overname inventaris en huurdersbelang € 375.000,--
Huurprijs € 140.000,--

Wenst u meer informatie of wilt u dit bijzondere object bezichtigen? Neem contact op met de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 375.000 (inventaris + goodwill 21% BTW van toepassing)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
631 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Naarderstraat 35

€ 140.000 /jr