Eewal 54 8911 GT Leeuwarden

€ 3.000 /mnd
Blikvanger Karakteristiek restaurant in hartje Leeuwarden!

Omschrijving

Het zeer karakteristieke restaurant aan de Eewal 54 biedt een geweldige mogelijkheid om een restaurant te starten in het centrum van Leeuwarden. Het restaurant met een stijlvolle inrichting ligt in hartje binnenstad. De Eewal is één van de oudste straten en staat bekend om zijn authentieke uitstraling en levendige sfeer. Het restaurant is verdeeld over twee verdiepingen met veel gezelligheid, aparte vertrekken en een complete open keuken.

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie om een restaurant te starten met een heerlijke sfeer en een unieke eigen uitstraling? Bel of mail ons dan voor een bezichtigingsafspraak.

Algemene informatie
Dit pand bestaat uit een begane grond en een kelder met een totale oppervlakte van ca. 108m². Op de begane grond bij de entree is de open keuken met apparatuur (o.a. afzuigkap, spoelinstallatie, 8 gaspitten, warmhoudbak, frituur, koeling en spoelbakken). Het restaurantgedeelte is verdeeld over de begane grond en de kelder en biedt plaats voor minimaal 40 gasten. In de kelder is een damestoilet, herentoilet en opslagruimte.

Parkeren
Betaald op openbaar weg in het centrum en in diverse parkeergarages.

Energielabel
Een energielabel is niet van toepassing, omdat de verplichting voor een energielabel niet geldt voor rijksmonumenten, provinciale en gemeentelijke monumenten.

Huurprijs
Huurprijs € 3.000 per maand. BTW is niet van toepassing.

Huurvoorwaarden
De huuraanpassing is jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek). De huurtermijn is 5 jaar met aansluitende perioden in overleg. De betaling is per kwartaal vooruit. De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens overeenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

Opleveringsniveau
Het pand wordt casco verhuurd met centrale verwarming. Daarnaast dient de compleet ingerichte horeca keuken te worden overgenomen door de huurder.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van drie maanden huur (inclusief eventueel BTW).

Bestemming
De huidige bestemming is enkele bestemming gemengd – 2 met functie aanduiding specifieke vorm van horeca – horecagebied 7. Bron huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de Gemeente Leeuwarden.

Bijzonderheden
Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1860

Oppervlakten

Oppervlakte
137 m²
Verkoopvloeroppervlakte
108 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eewal 54

€ 3.000 /mnd