Perzikweg 2 2321 DG Leiden

€ 185 /m²/jaar

Omschrijving

Omschrijving
Nabij de Lammenschansweg is per direct een prachtige, casco horecagelegenheid te huur van ca. 161 m² BVO. Gelegen op steenworp afstand van het station Lammenschans, en in het appartementencomplex “De Ananas” is dit object een buitenkans om op een A-locatie een nieuw of bestaand horecabedrijf te exploiteren. Omdat het object is gesitueerd in een gebied dat nog in ontwikkeling is, kunnen er voor dit object zich ook in de toekomst nog extra kansen en mogelijkheden voordoen. De ruimte is voorzien van veel ramen waardoor de natuurlijke lichtinval goed tot zijn recht komt. Met een stuk perceel t.b.v. buitenterras ben je zeker van veel mogelijkheid tot klandizie op deze locatie.

Locatie
Het object is gesitueerd met op de ene zijde op steenworp afstand het station Lammenschans, aan de andere zijde het bedrijventerrein de Lammenschans. Hier staan ca. 9 bedrijfsverzamelgebouwen welke voor veel levendigheid zorgen op het terrein. Het object is inpandig gelegen aan de voet van het appartementencomplex “De Ananas” welke capaciteit heeft voor 374 woningen. Dit object is opgeleverd in 2023 en behoudt een moderne manier van wonen en werken; waar een horecagelegenheid erg goed bij past.

Naast het nabijgelegen station Lammenschans is ook het ROC gelegen waar veel studenten zich dagelijks vestigen. Het is ca 6 minuten rijden vanaf de Perzikweg 2 naar het centrum van Leiden. De Rijksweg A4 is binnen een straal van 3 kilometer te bereiken.

Openbaar vervoer
Het object ligt vrijwel naast het bus- en treinstation Lammenschans. Er gaat genoeg openbaar vervoer van – en naar de locatie. Vanuit het centrum is de locatie uitstekend met het OV te bereiken.

Oppervlakte
In totaal beschikt de ruimte over een oppervlakte van ca. 161 m² BVO volledig gelegen op de begane grond.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is, where is’ volledig casco opgeleverd en is dus nog vrij indeelbaar.

Huurprijzen
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn:
Minimale huurtermijn 5 jaar + 5 jaar

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
Conform het meest recente standaardmodel Winkelruimte van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Metrages:
Berekend op basis van het BVO.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst op 1 januari van het opvolgende kalenderjaar wordt de huurprijs geïndexeerd volgens de CPI- bestedingscategorie huishouden (2015=100).

Goedkeuring:
Iedere transactie behoeft de goedkeuring van de gebouweigenaar.

Disclaimer: deze advertentie is puur een uitnodiging tot onderhandeling en kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Wij doen alle onderhandelingen onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar van het gebouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met De Raad Bedrijfsmakelaars via 071-4051500 voor een geheel vrijblijvende afspraak op locatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 185 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro en luxe restaurant
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
161 m²
Verkoopvloeroppervlakte
161 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Perzikweg 2

€ 185 /m²/jaar