De Buorren 32 9136 PV Paesens

€ 299.500 k.k.

Omschrijving

De Buorren 32
Paesens

Bieden vanad €.299.500,- k.k.

Ondernemen met het eilandgevoel maar dan op het vaste land!

Op de grens van het tweelingdorp Paesens Moddergat staat dit sfeervolle dorpscafé/eetcafé annex snackbar de Zwarte Arend.

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen ‘wad eetcafé’ koffietent of dorpscafé te beginnen dan is dit je uitgelezen kans!

Dit horecapand leent zich uitstekend voor een goed eetcafé/koffiebar enz. ’s ochtends rollen de toeristen/ cultuursnuivers het dorp al binnen om volop te genieten van de ongerepte natuur, de historie en de prachtige ‘fiskershuskes’

De bijbehorende terrassen lenen zich er uitstekend voor om al die toeristen en passanten te kunnen bedienen.

Met de huidige indeling van het café/eetcafé valt er een goed inkomen te verdienen, en dat er voor de toekomst v.w.b. het café/eetcafé/snackbar hoge verwachtingen zijn. Jaarlijks komen er steeds meer naar het prachtige Noorden van Nederland om te genieten van het Wad, dat als uitzonderlijk mooi natuurgebied omschreven staat, met aangrenzend het Nationaal Park Lauwersmeer, het eldorado voor veel vogelliefhebbers. Dokkum (een van de Elfsteden) met alle voorzieningen ligt op ca 10 minuten, op slechts enkele minuten ligt het dorpje Anjum voor al uw dagelijkse boodschappen.

Er is een vergunning aangevraagd en verkregen om een grootscheepse verbouwing te laten plaatsvinden. In de fotosessie krijgt u een impressie van de eventuele (nog te moeten realiseren) nieuwbouwplannen. Tevens zijn hier een tweetal plattegronden van de nieuwe situatie toegevoegd. In deze nieuwbouwplannen zijn een tweetal appartementen opgenomen met een mogelijk om deze te gaan verhuren wat in de huidige markt voor hoge huuropbrengsten gaat zorgen. Ook de verbouwing van het café zoals te zien op de plattegrond nieuwe situatie gaat ongetwijfeld veel extra omzet generen.

Kortom een mooi pand, met veel groei en omzet potentie, op een geweldige plek waar op geheel eigenwijze invulling aan gegeven kan worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.500 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 369.500 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café en eetcafé
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakten

Oppervlakte
226 m²
Verkoopvloeroppervlakte
119 m²
Perceel
486 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 60 m²)

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Buorren 32

€ 299.500 k.k.