Padjedijk 2 1441 AZ Purmerend

€ 1.795 /mnd

Omschrijving

Gelegen op een unieke hoeklocatie in het centrum van Purmerend bieden wij deze fraaie (dag)horeca-/ winkelruimte van ca. 81 m² VVO groot te huur aan. Door de hoekligging kent het object een frontbreedte van maar liefst ca. 21 m¹.

De Verhuurder zal het object volledig casco opleveren met een glad afgewerkte betonvloer, strakke wanden en een strak afgewerkt plafond. Door Verhuurder wordt er een toiletgroep (m/v) gerealiseerd aan de achterzijde van de winkelruimte. Tevens wordt de gevel van het object nog opgeknapt.

Huurprijs
€ 1.795,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

Inhoudsbeschrijving
Entree aan de voorzijde naar de winkelruimte. Aan de achterzijde van de ruimte wordt door Verhuurder een toiletgroep (m/v) gerealiseerd.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco opgeleverd met nutsaansluitingen in de meterkast.

Parkeren
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor het object is een parkeerplaats met ca. 53 parkeerplekken gelegen. Tevens bevindt er op ca. 200 meter loopafstand de parkeergarage Claxonate v.v. ca. 200 parkeerplekken.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend. Het object is gelegen aan de N235 en ook de A7 (Hoorn – Amsterdam) is gelegen op een steenworp afstand. Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ca. 80 meter loopastand. Het NS-treinstation is gelegen op ca. 15 minuten loopafstand.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Purmerend.
Sectie: C.
Nummer: 3180.

Bouwjaar
1914 conform de BAG viewer van het Kadaster.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans energielabel “G” beschikbaar.

Bestemming
Bij de gemeente Purmerend valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad 2010”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Horeca, Detailhandel, Dienstverlening, Maatschappelijk”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Purmerend of via het Omgevingsloket.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Of,

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in december 2022 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, afwijkende termijn in overleg.

Aanvaarding
In overleg.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.795 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 1 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914

Oppervlakten

Oppervlakte
81 m²
Verkoopvloeroppervlakte
81 m²
Perceel
118 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Padjedijk 2

€ 1.795 /mnd