Pruimendijk 16 2988 XN Ridderkerk

€ 4.150.000 k.k.

Omschrijving

Het is er iedere dag feest. Even ten zuidoosten van Rotterdam, in Ridderkerk, bij de Theetuin. Dit grote (horeca)bedrijf is namelijk van alle markten thuis: dineren, bowling, kinderfeestjes, trouwerijen, vergaderen… Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij de Theetuin.

Het object is in essentie een restaurant & partycentrum. Met een capaciteit voor honderden mensen tegelijkertijd. Alles top ingedeeld en uitgerust om grote groepen mensen te bedienen. Tijdens feesten en partijen kunnen groepen gebruikmaken van de (disco)bowlingbaan, de midgetgolf, een van de zalen en het grote restaurant. Of nestelen ze zich in die gigantische tuin.
En dan is er natuurlijk nog het feit dat het object aan de Waal ligt! Terras aan het water, aanlegsteigers en bootverhuur, het is er allemaal.

Tijdens de zonnige dagen kunnen avonturiers en dobberaars gebruik maken van een van de in totaal 28 aanwezige boten. Dit gedeelte van de rivier (circa 13 km lang), een rustig stuk van 't Waaltje, is uitsluitend bestemd voor recreatief varen. Bovendien heeft de Theetuin een monopolie op de bootverhuur aan dit water. De locatie is hier uitermate geschikt voor.

Met de Theetuin wordt ook het bovengelegen appartement meeverkocht. Dit appartement telt 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een vierde (met vide, dus open), een riante woonkeuken en een dakterras. Al met al goed voor bijna/circa 250 m2. Plús dakterras.

Deze buitenkans, want dat is het, ligt aan de Pruimendijk, even ten zuidoosten van de A15 en A16. Hierdoor is het uitstekend bereikbaar per auto en kunnen de gasten vervolgens op één van de 40 parkeerplaatsen, of vlak daarbuiten, de auto veilig weg zetten.

Strik erom!

Bel of app Jeroen Pontenagel op 06 20 25 15 03 of Jorran Erftemeijer 06 12 77 13 53 voor details.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 4.150.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
1.275 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.275 m²
Perceel
1.950 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pruimendijk 16

€ 4.150.000 k.k.