Vroenhoutseweg 21 4703 SG Roosendaal

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Schitterend object bestaande uit een modern ingericht en zeer compleet restaurant met terrassen, schuren, tuin en weiland alsmede een naastgelegen vrijstaand modern woonhuis. Gelegen in het buitengebied van Roosendaal, nabij de op- en afritten van de snelweg A58/A17.

Het restaurant ligt op een perceel van maar liefst 7.445 m² eigen grond, in een schitterende polderomgeving net buiten Roosendaal. Na een grote brand in 2010 in de voormalige monumentale boerderij zijn de onroerende zaken (woonhuis en restaurant) volledig opnieuw gebouwd en voldoen aan alle moderne eisen, Uniek is dat de huidige eigenaren de herbouw volledig hebben kunnen controleren, dit merk je met name terug in de keuken, waar oog voor praktijk en de goede looproutes hebben meegespeeld in de indeling en herinrichting. De keuken beschikt over alle benodigde apparatuur en een goederenlift naar de keuken op de 1e verdieping.

Het restaurant beschikt op de begane grond over vloerverwarming, circa 45 zitplaatsen aan 15 tafels in royale opstelling, een afgescheiden aperitiefbar en een lounge / afterdiner gedeelte met gashaard waar de gasten rustig kunnen natafelen.

Op de eerste verdieping beschikt men over een ruime zaal voor vergadermogelijkheden of private diner. de eerste verdieping beschikt over een eigen toilettengroep en kleine keukenruimte.

De ruime parkeerplaats en de fraai aangelegde tuin met dieren maakt het geheel af.

De naastgelegen vrijstaande levensloop woning is eveneens in 2010 herbouwd en voldoet aan alle moderne eisen, op de begane grond beschikt men over een ruime woonkamer met gashaard en fraai zicht op de polders, een moderne keuken, 2 bijkeukens, een slaapkamer, badkamer en toilet allen voorzien van vloerverwarming, op de eerste verdieping beschikt men over 2 slaapkamers en een badkamer.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
665 m²
Verkoopvloeroppervlakte
207 m²
Perceel
7.445 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 145 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vroenhoutseweg 21

Prijs op aanvraag