Domstraat 4 3512 JB Utrecht

€ 242.975 /jr

Omschrijving

Laat de naam je niet misleiden, bij Simple. ligt de lat hoog. Punt. Alle registers zijn opengetrokken om het de gasten van het Hotel, Restaurant en de Bar optimaal naar hun zin te maken. En dat ze daar met verve in slagen, zie je terug in lovende recensies en de grote schare trouwe fans.

De opvolger voor de bedrijfsexploitatie (en huur onroerend goed) moet dan ook van goeden huize komen. Maar dan heb je ook wat. Te beginnen met de sleutels van dit prachtige 18de-eeuws pand waarin Simple. is gevestigd. Midden in de Utrechtse binnenstad, op luttele meters van de Domkerk. Uniek.

Hotel Simple, is een designhotel. Het telt tien luxe suites, op loopafstand van historische bezienswaardigheden en het gezellige centrum van Utrecht.

In het restaurant is het genieten in een ongedwongen, ontspannen sfeer. Smaakcombinaties, structuren, kleuren en de gastvrijheid.

Dan is er nog die bar. Cocktail, een koud pilsje of een subtiel glas wijn. Heerlijke versnaperingen. Zo Simple. Voor business guests, tot besluit, is er ook de mogelijkheid om te vergaderen in een van de drie private lounges.

Samenvatting voor overnamekandidaat? Simple. comme bonjour: het geheel hier is absoluut meer dan de som der delen. Ingmar Bokma, zie contactgegevens, rekent het je graag voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 242.975 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 675.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Hotel (café-restaurant) en luxe hotel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850

Oppervlakten

Oppervlakte
981 m²
Verkoopvloeroppervlakte
981 m²
Perceel
324 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Domplein, Neude, Janskerkhof, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Domstraat 4

€ 242.975 /jr