Grotestraat Centrum 34 6301 CX Valkenburg (LI)

€ 3.600 /mnd

Omschrijving

Horecaobject (bouwjaar 1900), op een toplocatie aan de drukste horecastraat van Valkenburg. Goed voor duizenden passanten per dag, constant gedurende het jaar. Deze onroerende zaak wordt in totaliteit ten verhuur aangeboden en behelst een kleine opslagkelder, een fraaie horecaruimte op begane grond, met enkele speelse hoeken en split-level niveau. Via een vaste trap omhoog zijn nog twee bouwlagen aanwezig. De ruimte is bijzonder monumentaal, ligt naast de pittoreske kerk van Valkenburg, nabij de brug over de Geul, midden in het hart van Valkenburg. Een bijzonder sfeervolle ambiance kan gecreëerd worden voor uw klanten. De verrassend ruime vertrekken op maaiveld en verdiep zijn voor wijd uiteenlopende horeca-uitspattingen exploitabel te maken. Aan de voorzijde zijn minimaal 32 terrasplaatsen aanwezig, eventueel uitbreidbaar.

De ruimte wordt als ware het casco zijnde verhuurd. Momenteel is de onroerende zaak nog tot februari 2021 verhuurd. Alle aanwezige roerende zaken, alsmede zaken die niet tot het casco behoren, kunnen worden overgenomen van vertrekkend huurder. We brengen een kandidaat huurder gaarne in contact met vertrekkend huurde. Het object is vergunningsvrij, zodoende wordt het object aldus vrij van verplichtingen jegens een brouwerij of kansspelautomatenhandel verhuurd. Verhuurder duldt geen hotelexploitatie.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in de belangrijkste horeca straat van bruisende het centrum van Valkenburg.

De op- en afrit van de autosnelweg A79 die Maastricht en Heerlen verbindt is op 5 autominuten bereikbaar. Van hieruit zijn er goede verbindingen met de A2 (Maastricht/ Luik / Amsterdam) en de A76 (Heerlen / Aken). Het object is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse bushaltes liggen op loopafstand en het treinstation van Valkenburg is op 900 meter afstand bereikbaar.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - horeca - ca. 200 m²
Begane Grond (verhoging) - horeca - ca. 36 m²
Eerste verdieping - woning - ca. 170 m²
Eerste verdieping - woning - ca. 170 m²

Totaal ca. 576 m²

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Centrum Valkenburg”, vastgesteld op 25-10-2010, bestemd als “Centrum”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
EUR 3.600,- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.600 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café en eetcafé
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
576 m²
Verkoopvloeroppervlakte
236 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grotestraat Centrum 34

€ 3.600 /mnd