Thoomesplein 3901 TL Veenendaal

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

Het Thoomesplein in Veenendaal wordt momenteel omgetoverd tot dé hotspot van de stad. De ontwikkeling van moderne appartementen met horeca in de plint en een heus stadsstrand maken het Thoomesplein tot een plek waar wonen en ontspannen samen komen. Onder meer Bite, Barista Café & Kiyoshi zijn in de directe omgeving gerealiseerd. Langs de plint van de horeca-units is er een mogelijkheid tot het realiseren van een terras. Tevens bevindt zich hier het stadsstrand dat gedurende het jaar plaats moet bieden voor diverse (kleinschalige) evenementen. Het stadsstrand heeft tevens plaats voor een podium.

Forvalue biedt diverse horeca-units te huur aan vanaf circa 100 m² BVO tot circa 650 m² BVO. Gezien de nieuwbouw is het voor huurder mogelijk de ruimtes in overleg nader in te delen. Hierdoor is het eveneens mogelijk op de locatie een grootschalig horecaconcept te openen.

De ligging is daadwerkelijk uitstekend te noemen. Zo bevinden de units zich op slechts enkele meters afstand van de hoofdwinkelstraat van Veenendaal in het centrum van de stad.

Ook parkeren vormt geen probleem door de ligging tegenover de beveiligde parkeergarage P1 Tricotage en om de hoek van de Arie van Hensbergen-garage.

De units lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld een combinatie van horeca en detailhandel (wijnbar, trattoria, landwinkel etc.). Gezien de ruimte bestemming zijn de mogelijkheden echter eindeloos.

Het bestemmingsplan laat detailhandel, horeca, dienstverlening en leisurefuncties toe. Toegestane horecabedrijven zijn onder andere: lunchrooms, ijssalons, cafetaria's, restaurants en (eet)cafés.

INDELING EN VOORZIENINGEN

De horeca-units worden casco opgeleverd en zijn in overleg met verhuurder nader in te delen. Dit biedt huurder de mogelijkheid het geheel verder naar eigen wens in te vullen.

VLOEROPPERVLAKTE

De totaal beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 650 m² BVO. De units worden vanaf circa 100 m² BVO te huur aangeboden.

BOUWJAAR

2021

LIGGING

Het object wordt gerealiseerd aan het Thoomesplein in het centrum van de stad, op slechts enkele meters afstand van de hoofdwinkelstraat. In het bruisende centrum bevinden zich vestigingen van verschillende bekende winkel- en horecaketens, maar kent ook een grote variëteit aan regionale winkels en horeca met een dorpskarakter.

Het centrum is het hart van de gemeente en combineert de stedelijke voorzieningen-structuur met historisch karakteristieke elementen. Het winkelgebied bestaat uit meer dan 300 winkels.

HUURPRIJS

Vanaf € 225,- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

BTW

Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI - Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN

Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven voor wat betreft de levering van water, gas en elektra.

BETALING

Huurpenningen, eventuele servicekosten en btw dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

ZEKERHEIDSSTELLING

Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

AANVAARDING

In overleg, mogelijk vanaf juni/juli 2021.

HUURTERMIJN

In overleg, minimaal 5 + 5 jaren.

OVERIGE CONDITIES:

Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

ALGEMEEN

Deze informatie is door Forvalue en CMC Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MEER INFORMATIE?

Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
T: 033-8003225

CMC Bedrijfsmakelaars
Landjuweel 16-1
3905 PG Veenendaal
T: 0318-501000

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
650 m²
Verkoopvloeroppervlakte
650 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Thoomesplein

€ 225 /m²/jaar