Beschikbare kantoorruimte(s) Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn

€ 750 /mnd incl. servicekosten

Omschrijving

Kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn? Full-service kantoorruimtes te huur aan de Flemingweg 8! De huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Inhoudend G/W/E, internet, gebruik van de gezamenlijke pantry en receptiediensten.

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maakt.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Alphen aan den Rijn is een hoogwaardig solitair kantoorgebouw welke voorheen als bankgebouw figureerde. Het pand is direct gelegen aan de Rijksweg N11 op bedrijventerrein Molenwetering. Het businesscenter is via de A12 en de A4 goed bereikbaar met de auto. Tevens beschikt de locatie over een eigen parkeerterrein. De bushalte, welke aansluit op het centrale station, is op minder dan 5 minuten loopafstand van het gebouw.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Co-working places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze host(esse)s bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services. Services zoals het leveren van bloemen, planten, lunches en energieke versnaperingen.

HORECA
Frame Offices is een partnership aangegaan met Broodjes Direct. Een bedrijfscateraar met de focus op gezonde en energieke voeding. U kunt hier de hele dag terecht voor vernieuwende, gezonde en variërende gerechten. Uiteraard verzorgt Broodjes Direct naar wens uw energieke versnaperingen tijdens uw bijeenkomsten.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 20 m². De huurprijzen zijn beschikbaar op aanvraag en all-in, betekende inclusief, G/W/E, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Flexplek vanaf € 150,00 per maand exclusief btw
Parkeerplek vanaf € 45,00 per maand exclusief btw.

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en locatie manager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

VOORZIENINGEN
All-in;
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten.

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren in parkeergarage;
- Gedeelde laadstations;
- Vergaderruimten;
- Flexwerkplekken;
- Virtuele kantoren;
- Postadres/ KvK;
- Hoogwaardig restaurant;
- Lift;
- Gemeubileerd (optioneel).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 /mnd incl. servicekosten
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
26 m²

Indeling

Aantal werkplekken
4
Gemeubileerd
Optioneel

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, pantry, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, netwerkevents, gedeelde keuken (onbemand), voorzieningen voor gehandicapten, printfaciliteiten, glasvezel, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, voorzieningen voor gehandicapten, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte, gemeubileerd en schoonmaak

Omgeving

Bedrijventerrein Molenwetering, Alphen aan den Rijn

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Flemingweg 8

€ 750 /mnd incl. servicekosten