Basicweg 22 3821 BR Amersfoort

Prijs op aanvraag

Omschrijving

MVGM Bedrijfsmakelaars is door de eigenaar gevraagd om als adviseur het verkoopproces te begeleiden van het object gelegen aan de Basicweg 22 te Amersfoort. Het betreft een state of the art kantoor- met showroom en bedrijfsruimte met fantastich lichtinval in de showroom, gelegen op het bedrijventerrein "De Hoef". Het object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 2.879 m², gelegen op een perceel van 4.390 m² groot.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein 'De Hoef'. Op het bedrijventerrein zijn onder andere Sligro, Johnson & Johnson Medical, Kamer van Koophandel, Rabobank, VolkerWessels Telecom, VDL, Liebherr Nederland en Heijmans Woningbouw gevestigd.

Het naastgelegen gebied wat bekend staat als 'De Hoef West' zal de komende jaren worden herontwikkeld van een kantoorgebied tot een stadswijk. Het 'Hoefkwartier' zal bestaan uit nieuwbouw en transformaties en zal voorzien in ruimte om te wonen, werken en recreëren.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is gelegen in de zuidwestelijke oksel van Knooppunt Hoevelaken (A28/A1). De op- en afritten van deze snelwegen zijn dan ook op minder dan 5 minuten afstand gelegen, waardoor het object zeer goed bereikbaar is. Komende vanaf de A1 volgt u afslag Hoevelaken (afslag 14) of afslag Amersfoort-Noord (afslag 13). Komende vanaf de A28 volgt u afslag Amersfoort (afslag 8).

NS-intercitystation Amersfoort Schothorst is gelegen op circa 1 kilometer loopafstand. Via dit station wordt onder andere een directe verbinding onderhouden met de stations Amersfoort Centraal, Amsterdam Centraal, Schiphol Airport, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle.

Bruto Vloeroppervlakte
Kantoor/showroom 2.194 m²
Magazijn 685 m²

Kadastrale aanduiding, oppervlakte
Amersfoort M 205, 4.390 m²

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Parkeren:
Er zijn 36 eigen parkeerplaatsen.

Duurzaamheid:
C

Procedure
Namens de verkoper nodigen MVGM Bedrijfsmakelaars potentiële kopers uit om een onderhandse bieding te doen op het pand zoals beschreven op de website Vendr. Mocht deze investering interessant voor u zijn, dan nodigen wij u uit om een bindende aanbieding uit te brengen en deze naar een van de hieronder genoemde makelaar te sturen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
780 m²
Perceel
4.390 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,24

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
36 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Basicweg 22

Prijs op aanvraag