Stadsring 115 3817 AX Amersfoort

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Comfortabel en duurzaam ondernemen in het centrum van Amersfoort!

Op een absolute zichtlocatie in het centrum Amersfoort is in gebouw De Stadsring 1.100 m2 ruimte beschikbaar, verdeeld over twee verdiepingen in een duurzaam (energielabel A) en comfortabel kantoor. Hier is alle ruimte voor 50 tot 55 werkplekken in lichte en ruime kantoren met een hoog afwerkingsniveau.

De kantoorruimte is te huur vanaf 44 m2 waarbij de kantoorunits ook zijn voorzien van een gezamenlijke spreekkamer.

Verdieping 2
Unit 3b: 201 m2

Verdieping 3
Unit 9: 187 m2
Unit 10a: 54 m2
Unit 10b: 54 m2
Unit 10c: 54 m2
Unit 10d: 44 m2

Gezamenlijk dakterras!

Er is ruime parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw, waar de openbare Q-Park garage verdere uitwijkmogelijkheden biedt. De mogelijkheid tot reclamevoering in het zicht van de Stadsring geeft u de kans om onmiskenbaar in beeld te zijn in Amersfoort!

Via de eigen entree aan de Stadsringzijde komen medewerkers en bezoekers bij de glazen lift die hen naar de kantoren brengt. Het hoogwaardige klimaatsysteem is per werkvertrek in te regelen en zorgt voor een prettige werkomgeving. Op de derde verdieping is er een prachtige keuken gerealiseerd met aansluitend het unieke dakterras dat heerlijke buitenlucht biedt met zicht op het historische stadscentrum. Centraal Station Amersfoort bevindt zich binnen 10 minuten loopafstand en de bus stopt op minder dan 100 meter voor de deur. Daarnaast is de A28 gelegen op 5 minuten auto rijden.

Aangezien er nu volop verbouwd wordt, hebben wij foto's toegevoegd van andere werkplekken die wij binnen ons portfolio aanbieden die een goed beeld geven van de kwaliteit die wij bieden. Ervaar hoe het is om te ondernemen in de Stadsring!

Bonenburg Vastgoed
De Stadsring is één van de werklocaties van Bonenburg Vastgoed. Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 50 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
2.795 m² (in units vanaf 124 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stationslocatie

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
39 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 1.250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stadsring 115

€ 150 /m²/jaar