Edison

Stroombaan 4, Amstelveen
vanaf € 1.250 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 3
  • Kantoorruimte Tot 82 m²
  • Privé unit 6 tot 8 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

EDISON, STROOMBAAN 4
Het gebouw “Edison” is gelegen op steenworp afstand van het Stadshart Amstelveen, tussen de Beneluxbaan en de Van Heuven Goedhartlaan. In het moderne en hoogwaardige kantoorgebouw is ca. 560 m² v.v.o. kantoorruimte te huur gelegen op de tweede verdieping.

In de directe omgeving van het gebouw zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder Nestlé, HP, Dawn Foods, British American Tobacco en vele anderen.

Op loopafstand vindt u meerdere winkel- en eetgelegenheden, alsmede het City Garden Hotel, een theater, evenementen locatie en het welbekende Cobra Museum.

BEREIKBAARHEID:
Per auto:
Uitstekende bereikbaarheid door de ligging naast de Beneluxbaan (s109) en nabij Rijksweg A9 (afslag 5, Amstelveen). De Rijksweg A9 is direct verbonden met de Rijkswegen A2, A4 en A10 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem.

Per openbaar vervoer:
Sneltram: de huidige sneltramverbinding (lijn 51) tussen Westwijk en Amsterdam CS is inmiddels omgebouwd naar een snelle hybride metro/sneltramlijn tussen Westwijk en Amsterdam Zuid. Op het traject worden twee tramstellen aan elkaar gekoppeld met een totale lengte van 60 meter. Om de snelheid van de Amstelveenlijn te vergroten vervallen vijf haltes en worden er 2 haltes samengevoegd. De halte Oranjebaan bevindt zich op 3 minuten lopen van het kantoorgebouw. De nieuwe sneltram heeft lijnnummer 25 en brengt u binnen 19 minuten naar Amsterdam Zuid.

Tram: tramlijn 5 (Amstelveen Binnenhof, via Amsterdam-Zuid naar Amsterdam CS), heeft het eindstation Amstelveen Binnenhof nabij het gebouw.

Bus: goed bereikbaar met buslijn 171, 175, 187 en 354. De bushalte ligt op loopafstand van het gebouw.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 1.250 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 82 m²

Energie

Voorlopig energielabel
C

Foto's

Kantoorruimtes

  • € 1.250 /mnd incl. servicekosten 82 m²6 - 8 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 1.250 /mnd incl. servicekosten 82 m²6 - 8 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 1.250 /mnd incl. servicekosten 82 m²6 - 8 werkplekkenVanaf 1 jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Edison

Stroombaan 4, Amstelveen