Handelsplein

Handelsweg 53, Amstelveen
vanaf € 900 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 9
  • Kantoorruimte 17 m² tot 87 m²
  • Privé unit 2 tot 14 werkplekken

Omschrijving

Op steenworp afstand van het Stadshart staat het representatieve kantoorgebouw “Handelsplein”. Dit gebouw is als één van de laatste onderdelen van de omvangrijke “Stadshart ontwikkeling” gerealiseerd en heeft een moderne, hoogwaardige uitstraling. De entree van het pand bevindt zich pal naast tramhalte “Stadshart’. Daarmee is het pand slechts een paar minuten reizen verwijderd van de belangrijkste delen van Amsterdam.

Vanaf januari 2022 bevinden zich op de begane grond van dit pand een community area met centraal daarin een Lemon & Beans koffiebar annex receptie, alsmede Meeting Center Handelsplein.

Op de tweede etage bevindt zich business center ’Handelsplein Serviced Offices’ met ruim 50 werkplekken verdeeld over 14 volledig gemeubileerde kantoren. Deze kantoren, variërend van twee tot meer dan tien werkplekken per kantoor, zijn van één dag tot voor enkele jaren te huur en zijn daarmee ideaal voor start-ups, scale-ups, mkb of als satelliet- of projectkantoor voor een grotere organisatie. Zowel in het gebouw zelf, als in haar directe omgeving, bevinden zich tal van multinationals, waaronder Nestlé, British American Tobacco, Yakult, Flynth Adviseurs en Accountants en vele anderen. Op loopafstand vindt u meerdere winkel- en eetgelegenheden, alsmede het City Garden Hotel, een theater, evenementenlocatie en het welbekende Cobra Museum.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 900 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 17 m²

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Energie

Energielabel
C 1,17

Kantoorruimtes

  • € 925 /mnd incl. servicekosten 17 m²2 werkplekkenGemeubileerd
  • € 1.000 /mnd incl. servicekosten 19 m²2 werkplekkenGemeubileerd
  • € 950 /mnd incl. servicekosten 19 m²2 werkplekkenGemeubileerd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Handelsplein

Handelsweg 53, Amstelveen