Bouwerij 46 1185 XX Amstelveen

€ 270.000 /jr

Omschrijving

Op een schitterend gelegen locatie, goed bereikbaar en direct aan de rand van het Amstelveense bedrijventerrein “LEGMEER” bieden wij een multifunctionele BEDRIJFS-/SHOWROOM-/KANTOORRUIMTE ter grootte van in totaal ca. 2.170 m² met royaal buiten-/parkeerterrein TE HUUR aan.

Algemeen:
Het object bevindt zich op een uitstekend te bereiken en herkenbare locatie op de hoek van bedrijventerrein Legmeer. Op het terrein bevinden zich momenteel een breed spectrum van bedrijven in verschillende disciplines van grote multinationals tot zelfstandige ondernemers, MKB en zakelijke dienstverleners.

Oppervlakte:
Het object bestaat uit 2 bouwlagen en kent een totaal oppervlakte, overeenkomstig NEN 2580, van ca. 2.170 m² BVO.
- De begane grond is ingericht als bedrijfs-/opslag en showroomruimte en bestaat uit ca. 1.083 m².
- De eerste verdieping is ingericht als kantoor-/vergaderruimte en bestaat uit ca. 1.087 m².
- Het geheel is gelegen op 2 kadastrale percelen en heeft een verhard buitenterrein ter grootte van ca. 1.850 m² inclusief ca. 45 parkeerplaatsen.
De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Indeling / deelverhuur:
Het object is gebouwd in ‘L-vorm’ en heeft een centrale hoofdentree met receptie, vanuit waar de doorloop is naar enerzijds de showroom en anderzijds de bedrijfs-/opslagruimte. Daarnaast bevindt zich een extra entree, direct nabij de bedrijfs-/opslagruimte vanuit waar zelfstandige doorloop naar de eerste verdieping.

Het object wordt bij voorkeur in zijn geheel verhuur, maar is vanwege bovenstaande indeling bij uitstek ook geschikt voor eventuele deelverhuur. Exacte indeling en metrage is nader overleg, waarbij als uitgangspunt geldt:
- Optie 1: ca. 572 m² bedrijfs-/opslagruimte met overheaddeur op de begane grond in combinatie met ca. 572 m² kantoorruimte * op de 1e verdieping.
- Optie 2: ca. 511 m² bedrijfs-/showroomruimte op de begane grond in combinatie met ca. 515 m² kantoorruimte * op de 1e verdieping.
* In overleg kunnen de kantoormetrages verder worden aangepast.

Voorzieningen/ installaties:
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
Showroom:
- Ledverlichting (gedeeltelijk);
- Halogeen (spot) verlichting;
- Antistatische vloerafwerking;
- Inbouwkantoren;
- Noodverlichting;
- Systeemplafond;
- Mechanische ventilatie;
- CV met radiatoren;
- Dubbele toiletten;
- Optische brandmelders;
- Brandhaspels;
- Krachtstroom.

Magazijn:
- Brandhaspels;
- Radiaalheaters;
- Overheaddeur;
- Luchtbehandeling;
- Antistatische vloerafwerking;
- TL verlichtingsarmaturen;
- Inbouwkantoren voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichting.

Kantoorruimte:
- Systeemplafond;
- LED verlichting (gedeeltelijk);
- TL verlichtingsarmaturen;
- Inbouwkantoren;
- Airconditioning;
- Mechanische ventilatie;
- CV met radiatoren;
- Elektrisch bedienbare zonwering (extern);
- Noodverlichting;
- Brandhaspels;
- Pantry/kantine met inbouwapparatuur (vaatwasser/magnetron).

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan “Amstelveen Zuid-West 2014” d.d. 26 maart 2015 kent het object de enkelbestemming ‘Gemengd 4’ en zijn de aangewezen gronden onder meer bestemd voor:
- bedrijven ten hoogste tot en met de categorie 3.1, uitsluitend bedrijfsactiviteiten van bedrijven die behoren tot de categorieën 1, 2 en 3.1 zoals genoemd in de regels behorende bij de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- automobielbedrijven;
- cultuur & ontspanning;
- sport;
- maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van onderwijsvoorzieningen en kinderdagverblijven);
- parkeervoorziening/garage met de daarbij behorende: terrassen en bouwwerken geen gebouw zijnde; met daaraan ondergeschikt: ontsluitingswegen en andere verhardingen; groenvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen en openbare nutsvoorzieningen. Daarnaast is het Voorbereidingsbesluit Legmeer 2022 d.d. 15 juni 2022 van toepassing.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport en Bloemenveiling Aalsmeer en is onder meer ontsloten door de provinciale weg N201 en rijkswegen Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10).

Komt u met het Openbaar Vervoer?
Bushalte “Zagerij” is circa op 4 minuten lopen gelegen van het object en nabij het gebouw bevindt zich Metrostation “Spinnerij”.
Vanuit hier bent u in ca. 20 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de Zuidas en in ca. 10 minuten op het Busstation van Amstelveen met goede verbindingsmogelijkheden
naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein bevindt zich uitgebreide parkeergelegenheid. In de directe nabijheid van het object bevindt zich een groot, openbaar parkeerterrein. Daarnaast kan worden geparkeerd op de openbare weg.

Huurtermijn:
In overleg, uitgangspunt 3 jaar waarna geen verlenging.

Opzegtermijn:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van
3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder draagt zelf zorg voor contracten en financiële verrekening met nutsleveranciers, alsmede de werking en het (jaarlijks) onderhoud van alle overige (technische) installaties in
het gehuurde (o.a. de overheaddeur, brandblusapparatuur, alarmsysteem).

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen.

Energielabel gebouw:
Het gehuurde beschikt over een EPA-certificaat labelklasse: B
EP1: 140,53 kWh (energiebehoefte – schil object)
EP2: 238,27 kWh (primair fossiel energiegebruik)
EP3: 0,0 % (hernieuwbare energie)
Geldig tot 01-07-2031

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 270.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
1.087 m² (in units vanaf 515 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
45 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bouwerij 46

€ 270.000 /jr