World Trade Center

Strawinskylaan 1, Amsterdam
vanaf € 3.835 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 4
  • Kantoorruimte 132 m² tot 292 m²

Omschrijving

The place to connect
Het World Trade Center Amsterdam is een multi-tenant gebouw met een bruisende community van meer dan driehonderd bedrijven in het hart van de internationale business area Amsterdam Zuidas. Ondernemen, ontmoeten, ontspanning en inspiratie gaan hier hand in hand.

Sinds 1985 is WTC Amsterdam uitgegroeid tot grootste kantorencomplex van Nederland met 125.000 m² kantoorruimte. Met het uitzonderlijk hoog voorzieningenniveau en omvangrijke renovaties, voldoet WTC Amsterdam volledig aan de hedendaagse eisen en uitstraling van de Zuidas. Met de uitbreiding van Tower Ten in oktober 2022, beschikt WTC Amsterdam over 48.000 m² gloednieuwe kantoorruimte, verdeeld over 22 verdiepingen.

De ruim 30 hoogwaardige faciliteiten binnen het complex sluiten uitstekend aan bij het moderne leven. Vele eet- en drinkgelegenheden, stomerij, tandarts, kapper, fysiotherapeut en kinderopvang zijn binnen handbereik. Daarnaast is er een uitgebreid pakket facilitaire diensten aanwezig, van schoonmaak tot groenvoorziening en van beveiliging tot koelkastservice.

Locatie
WTC Amsterdam is gelegen in het hart van de Zuidas, een van de meest dynamische stedelijke gebieden in Nederland. Het gebied biedt een bloeiende mix van kantoren, woningen en recreatiemogelijkheden. In de omgeving zijn zowel Nederlandse als Europese kantoren en hoofdkantoren gevestigd van bedrijven als Google, Nauta Dutilh, Salesforce, Spencer Stuart, Accenture, Booking.com en Optiver. Het gebied biedt een breed scala aan voorzieningen zoals restaurants, koffiebars, sportscholen, winkels en een supermarkt.

Bereikbaarheid
WTC Amsterdam is bij uitstek een toplocatie voor nationale en internationale bedrijven, eenvoudig te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Door de strategische ligging aan Station Zuid ben je binnen een paar minuten op Schiphol Airport, in het oude stadscentrum of een van de andere belangrijke knooppunten. Er is een ondergrondse parkeergarage en gezamenlijke fietsenstalling beschikbaar. Ook is WTC Amsterdam zichtbaar vanaf de ring A10-Zuid en wordt het gebouw aangegeven op de ANWB-wegwijzers.

Kantoorruimten
WTC Amsterdam biedt kantoorruimte aan zowel de internationale als nationale zakelijke dienstverlenende markt. Van flexplek tot volledig kantoorpaviljoen, een kantoor voor een dag of een vergaderruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast biedt WTC Amsterdam een breed scala aan service- en winkelruimtes en ca. 10.000 m² publieke ruimte die voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 75,- per m² per jaar, excl. BTW als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie. De elektriciteitskosten bedragen € 12,- per m² per jaar, excl. BTW.

Huurprijs parkeren
€ 6.000,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage op basis van een parkeernorm van 1:150.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief:
- technische afwerking van het hoogste niveau
- sanitaire voorzieningen
- liften
- klimaatsysteemplafonds voorzien van beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen
- hoogwaardig klimaatinstallatie

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 3.835 /mnd
Servicekosten
€ 75 per maand

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 132 m²

Omgeving

Ligging
Stationslocatie

Energie

Energielabel
A

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing