Muntstaete Amsterdam

Singel 542, Amsterdam
vanaf € 3.537 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 7
  • Kantoorruimte 30 m² tot 116 m²
  • Privé unit 5 tot 36 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 6 maanden

Omschrijving

Middenin het centrum van Amsterdam, grenzend aan de Bloemenmarkt en uitkijkend op het Muntplein, staat het gebouw Muntstaete, een voormalig bankgebouw.
In 2018 is het gebouw getransformeerd tot een bruisend verzamelgebouw, met onder andere veel snelgroeiende startups. Het sociale hart bevindt zich op de 4e verdieping. Hier vindt u een groot (lunch)restaurant, koffiebar, flex-werkplekken, evenementenruimte en een enorm dakterras met uitzicht over de Singel, het Rokin en het Muntplein.
Het gebouw ligt op loopafstand van de Kalverstraat, het Koningsplein, Rembrandtplein en de Dam. In de nabije omgeving vindt u vele horeca-gelegenheden zoals Lion Noir, The Seafood Bar, Bar Dó, en een STACH food op 3 minuten loopafstand.
Deze locatie is slechts vijf minuten fietsen vanaf Centraal Station en goed bereikbaar met het openbaar vervoer zoals onder andere halte Rokin van de Noord-Zuidlijn. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage voor auto’s en fietsen.

Faciliteiten
Het gebouw beschikt over uitstekende faciliteiten om je volledig te ontzorgen tijdens je werkdag. Hieronder volgt een kleine opsomming van faciliteiten die bij de huurprijs zijn inbegrepen:

- 24/7 toegang tot kantoor
- Overdekte binnen fietsenstalling
- Postbus voor bedrijven
- Onbeperkt koffie & thee
- Dakterras
- 21 meeting rooms

Bereikbaarheid
De Singel 542 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per fiets. Met tram 2, 4, 12 of 14 ben je zo op kantoor. Metrostation Rokin ligt op 400 meter afstand. Per auto is de locatie bereikbaar via de Vijzelgracht en het gebouw beschikt over een eigen parkeergarage.

Locatie
Op loopafstand bevinden zich allerlei soorten winkels. Het bruisende stadscentrum met de bijzondere drijvende bloemenmarkt voor de deur. Het Rembrandtplein, Rokin en de Dam zijn gelegen in de directe omgeving van dit gebouw.
Op 4 minuten fietsen ligt het Vondelpark om de drukte van de stad even te ontsnappen en op 15 minuten fietsen vind je het Rembrandtpark.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 3.537 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 30 m²

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 overdekte parkeerplaatsen

Energie

Voorlopig energielabel
B

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Muntstaete Amsterdam

Singel 542, Amsterdam