Vida Gebouw - Synderella Serviced Offices

Kabelweg 57, Amsterdam
vanaf € 790 - /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 4
  • Kantoorruimte 23 m² tot 180 m²
  • Privé unit 1 tot 20 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 6 maanden

Omschrijving

Het Vida Gebouw staat op een prachtige locatie in Amsterdam Sloterdijk. Het gebouw is direct zichtbaar vanaf de ringweg A10 en is gelegen op loop afstand van Metrostation Isolatorweg. Voor de verhuur zijn hier meerdere kantoren beschikbaar die variëren in grootte en zijn te huur tegen flexibele voorwaarden.

Het gebouw beschikt over hoogwaardige faciliteiten, zo is er een bemande receptie aanwezig, zijn er meerdere vergaderruimtes beschikbaar die gratis gebruikt kunnen worden en is het gebouw 24/7 toegankelijk voor de huurders.

De huurprijs van het gebouw betreft een all-in huurprijs waarbij de servicekosten, gebruik van internet, koffie en thee faciliteiten en gebruik van meubilair zijn inbegrepen in de huurprijs.

Locatie en bereikbaarheid
Het gebouw bevindt zich in het gebied Sloterdij en ligt op circa 10 minuten loopafstand van NS-station Sloterdijk. Daarnaast is metrostation Isolatorweg gelegen op 3 minuten loopafstand. Vanaf dit metrostation vertrekken op frequente basis metro’s in de richting van de NS-stations Sloterdijk, Lelylaan en station Amsterdam Zuid. Met de auto is het gebouw via de ringweg A10 binnen enkele minuten te bereiken.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 790 - /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 23 m²

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 overdekte parkeerplaatsen

Energie

Energielabel
A 0,66

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vida Gebouw - Synderella Serviced Offices

Kabelweg 57, Amsterdam