Warmoesstraat 155 BG V 1012 JC Amsterdam

€ 2.320 /mnd

Omschrijving

Huurprijs per maand: € 2.320 ex. btw
Servicekosten per maand: € 580 ex. btw
All-in per maand: € 2.900 ex. btw

Huurprijs per m2 per jaar: € 696 ex. btw
Servicekosten per m2 per jaar: € 174 ex. btw
All-in per m2 per jaar: € 870 ex. btw

In de servicekosten opgenomen onderdelen: verwarming, elektra, water, internet (glasvezelverbinding), systeembeheer inzake kabel- en wifi-verbinding, vergaderkamer, klein onderhoud, brandveiligheid, sleutels, gemeentelijke belastingen/heffingen, schoonmaak algemene ruimtes en kantoor.
De servicekosten zijn een vast bedrag per maand. Er volgt geen eindafrekening.

Hoge lichte winkelruimte met karakteristieke jaren '20 winkelpui in eeuwenoud pand. Gelegen recht achter de Bijenkorf in het nette deel van de Warmoesstraat.
Parketvloer, eigen wc met fonteintje in het voorportaal, airconditioning, eventueel gebruik van kelder en/of achtergelegen ruimtes.
Ideaal voor winkel, wellness of dienstverlener.

Niet toegestaan: Eetwinkel, slijterij, growshop, headshop, seedshop, toeristenwinkel, toeristische dienstverlening; alle vormen van detailhandel die zich richten op de verkoop van etenswaren en/of drankjes die worden meegegeven om direct te worden geconsumeerd
Wel toegestaan: bijv. een traiteur; eten mag worden bereid, maar moet deugdelijk verpakt worden meegegeven, zodat klanten niet gedwongen zijn om het direct te consumeren.

De Warmoesstraat is een van de oudste straten van Amsterdam. Ze loopt evenwijdig met het Damrak van de hoek Prins Hendrikkade en Zeedijk naar de Dam.
Nummer 155 is alles al geweest. Koopmanshuis, herberg, tabaksfirma en pension (alle kamers hebben een eigen douche en wc). Gebouwd omstreeks 1600 met aan de achterzijde een kolfbaan en in de loop van de eeuwen steeds weer aangepast. Rond 1920 een nieuwe winkelpui en balkon die nu al weer tot monument is verklaard. Nu huizen er 8 bedrijven uit de creatieve zakelijke sector en een Virtual Reality center.

FACTS & FIGURES

Ruimtenaam: ‘W155 BG voor
Netto/bruto oppervlakte: 35m2/40m2
Opzegtermijn: in overleg
Borg: 1 kwartaal huur

In de servicekosten opgenomen onderdelen: verwarming, elektra, water, glasvezelverbinding, systeembeheer inzake kabel- en wifi-verbinding, vergaderkamer, inventaris zoals gemeenschappelijke pantry, UTP-netwerk, klein onderhoud inventaris, wekelijkse basisschoonmaak kantoor, dagelijkse schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, sleutels, gemeentelijke belastingen.

FACILITEITEN

Internet: eigen VLAN-netwerk per ruimte via Ziggo Professional (500mps).
Systeembeheer: door SCC
Meubilair te huur: standaard tafel (150x75 cm) à € 5,- per maand ex. btw, zwarte bureaustoel à € 10,- per maand ex. btw
Sanitair: in de eigen kantoorruimte
Pantry met vaatwasser en ijskast: in de eigen kantoorruimte

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Downtown Offices. Ga daarvoor naar dtoff.com.
Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.320 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 297 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 580 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Warmoesstraat 155 BG V

€ 2.320 /mnd