Claude Debussylaan 7 1082 MC Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Vanaf maart beschikbaar: verdiepingsvloer die gedeeld kan worden door 3 met eigen ingang en branding.
Gerenoveerde Turn-key kantoorruimten geschikt tot 100 personen in het "SOM2"-gebouw op de Zuidas.
Vraag een bezichtiging aan via 020-3017720.

OBJECT
Vanaf maart 2020 komt deze hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte beschikbaar op een van de meest gewilde plekken op de Zuidas. De ruimte is ingericht met ergonomisch meubilair, glaswanden met aluminium deuren met opvallende patronen, warme tinten en prachtige foto's. Daarnaast kunt u de ruimte verder personaliseren in overleg met de verhuurder. De locatie biedt een volledig assortiment aan services zoals gratis high speed Internet en WiFi, receptie en telefoonservice en faciliteiten zoals café's, restaurants, winkels, fitness en vergaderruimten.

LOCATIE OBJECT
Zuidas is een internationaal hoogwaardig kennis- en zakencentrum en een van de belangrijkste kantorenlocaties van Nederland. Een groot aantal ondernemingen is actief in de financiële, juridische en zakelijke dienstverlening, maar inmiddels vestigen ook andere toonaangevende bedrijven, waaronder Google, AkzoNobel en het Europees Geneesmiddelen Agentschap zich op de Zuidas. Het heeft een gunstige ligging ten opzichte van het historische centrum, Schiphol en de rest van Nederland. De omgeving biedt een verscheidenheid aan luxe restaurants en cocktailbars en detailhandel in de buurt. Het winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ is op loopafstand gelegen. Ook vind je hier het World Trade Center Amsterdam en het tentoonstellingscomplex RAI Amsterdam. Tot 2030 wordt in Zuidas nog ruim 1 miljoen m² aan kantoren, woningen en voorzieningen gerealiseerd.

EIGEN VERVOER
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend via de Ringweg A10, afslag Buitenveldert/ Oud Zuid, of vanuit Amstelveen via de S108.

OPENBAAR VERVOER
Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer via het nabij gelegen station Amsterdam Zuid WTC. Vanaf het NS Station vertrekken diverse treinen, metro’s, trams en bussen. Op korte afstand van het kantoor bevindt zich ook de bus- en metrohalte Parnassusweg.

PARKEREN
Onder en naast het gebouw is er in overleg gelegenheid om te parkeren (betaald). De parkeergarage onder het gebouw heeft totaal 2.100 parkeerplaatsen.

HUURTERMIJN
De kantoren zijn op te huur voor korte of lange termijn (van 1 maand t/m 5 jaar).

HUURPRIJS
De all-in prijs van de ruimte is afhankelijk van het huurtermijn en gebaseerd op zowel de te huren ruimte en het aantal personen die er komen te werken.

BESCHIKBAARHEID
Maart 2020

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Claude Debussylaan 7

Huurprijs op aanvraag