Gustav Mahlerlaan 308 1082 ME Amsterdam

€ 365 /m²/jaar

Omschrijving

Kantoorgebouw FOZ is gesitueerd in het hart van de Zuidas, gelegen aan de Gustav Mahlerlaan. Net als alle gebouwen van Mahler4 is het FOZ-gebouw in eerste instantie genoemd naar de architect van het project, Foreign Office Architects uit Londen. De recent gerenoveerde entree heeft een moderne en groene uitstraling en beschikt over een receptie. Op de 3e verdieping komt circa 996,5 m² kantoorruimte beschikbaar. De oplevering is in overleg en kan op korte termijn. De kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd en in overleg zijn er mogelijkheden om het huidige meubilair over te nemen.
Locatie

FOZ is gelegen aan de prestigieuze Zuidas. Dit is een zeer levendig gebied waar bedrijven, instellingen, horeca, de Vrije Universiteit van Amsterdam én woningbouw voor veel dynamiek zorgen. Aan de Zuidas bevinden zich hoogwaardige kantorencomplexen zoals het World Trade Center, Vinoly, Toyo Ito en de ABN AMRO. Enkele vooraanstaande huurders op de Zuidas zijn: Accenture, Houthoff, Google, ABN AMRO, CMS en Hogan Lovells. Bovendien voorziet Amsterdam-Zuid, naast exclusieve grootschalige kantoorbouw, in uitstekende hotelaccommodaties, waaronder het nabijgelegen Hilton. Eveneens biedt Amsterdam-Zuid een exclusief woonklimaat door haar diverse aanbod in woningen, winkels en horecagelegenheden.

BEREIKBAARHEID
Per auto
FOZ is uitstekend bereikbaar met de auto. Het FOZ-gebouw ligt direct aan de ring A10 en is bereikbaar via de afslagen S108 en S109. De A10 sluit aan op de autosnelwegen naar de belangrijkste steden van Nederland.

Per OV
NS-station Amsterdam Zuid is op loopafstand gelegen en heeft directe verbindingen met Amsterdam Centraal, Luchthaven Schiphol, Leiden, Utrecht en Den Haag. Bij het NS-station is de begin-/eindhalte van de Noord-/Zuidlijn en zijn haltes van de tram-/metrolijnen 5, 50 en 51 alsmede buslijnen 65, 165, 176, 78, 23, 248 en 312.

Ligging t.o.v. luchthaven
Binnen 10 minuten bent u met de auto of openbaar vervoer op Schiphol.

VLOEROPPERVLAKTE
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 10.857 m². Voor de verhuur is momenteel circa 996,50 m² beschikbaar op de 3e verdieping.

ENERGIELABEL
A

PARKEREN
Parkeernorm 1:125 m² v.v.o.
Onderdeel van Mahler 4 is een parkeergarage voor 1.850 auto's waar huurders van de kantoorruimte parkeerplaatsen kunnen huren. De parkeergarage wordt geëxploiteerd door Q-park. De huur van de parkeerplaatsen wordt in een separate overeenkomst vastgelegd.

VOORZIENINGEN
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige ‘turn-key’ staat. In overleg is er de mogelijkheid om het huidige meubilair over te nemen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte
EUR 365,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
EUR 62,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 365 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 62 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Flexplek (kantoor)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
997 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, liften en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gustav Mahlerlaan 308

€ 365 /m²/jaar