Stadhouderskade 5 1054 ES Amsterdam

€ 450 /m²/jaar

Omschrijving

Stadhouderskade 5-6 is een monumentaal kantoorgebouw in Amsterdam, en wordt ook wel 'Atlanta' genoemd. Het door steenrode bakstenen kenmerkende gebouw telt zes verdiepingen en een toren in de vorm van een speer. Het is een monumentaal pand waar je mensen kan ontmoeten en waar je kan werken. Het gebouw werd in 1927 gebouwd naar een ontwerp van de Amsterdamse architect F.A. Warners. In 1955 kreeg het gebouw er een verdieping bij, naar een ontwerp van Warners' zoon Allert.

Tommy Hilfiger heeft lange tijd in dit gebouw gehuisvest. De totale vloeroppervlakte van het gebouw is 6.400 m². Deze vloeroppervlakte is in zijn geheel beschikbaar. Het gebouw heeft daarnaast een eigen parkeergarage met 28 parkeerplekken. Buiten deze parkeergarage zijn er tal van parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Als huurder kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten die het kantoorgebouw heeft: van high-speed glasvezel internet tot receptie service. Wil je lunchen op kantoor? Op elke verdieping is een hoogwaardige, ruime pantry beschikbaar. Op achtste verdieping bevindt zich een eventspace welke per dagdeel gehuurd kan worden, ook voor kleinere vergaderingen zijn diverse faciliteiten beschikbaar en zijn er meerdere ruimtes voor flexwerkers aanwezig. Daarnaast beschikt het gebouw over meerdere lounges om klanten te ontvangen of nieuwe mensen te ontmoeten.

HUURPRIJZEN
De huurprijs wordt, afhankelijk van het metrage, in overleg bepaald. Je kunt hier een hele verdieping huren voor 100 tot 1000 werkplekken maar ook een privé kantoor vanaf 2 personen. Kortom het pand heeft een verscheidenheid aan mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID
Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. De haltes van onder andere de trams 4, 7, 10, 16 en 24 zijn gelegen op loopafstand in de nabije omgeving. Schiphol airport ligt op slechts 13 km afstand van de Stadhouderskade.

Per auto:
Het gebouw is per auto gemakkelijk te bereiken door de aanwezigheid van meerdere afslagen van de ringweg A10.

OPLEVERINGSNIVEAU
De beschikbare ruimtes worden als volgt opgeleverd:

- Liften
- High speed internet
- Luxe pantry
- Turn key kantoorruimte
- Lunchfaciliteiten
- Ingerichte gezamenlijke ruimtes
- Sociaal hart
- Bemande receptie
- Restaurant en koffiebar

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 450 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 350 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten

Oppervlakte
6.400 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
6 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stadhouderskade 5

€ 450 /m²/jaar