Hoogoorddreef 60 1101 BE Amsterdam

€ 200 /m²/jaar

Omschrijving

Objectinformatie
'Centerpoint I' beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 5.167 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 9 bovengelegen verdiepingen. Op de begane grond is een receptie, vergaderruimte en een bedrijfsrestaurant gesitueerd. Verhuurder heeft de entree, receptie en vergaderruimte recentelijk vernieuwd. Momenteel is Amsterdam Zuidoost volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie van kantoren - waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef - wonen, winkelen en uitgaan (entertainment) wordt het gebied steeds aantrekkelijker.

Locatie
Het kantoorgebouw ‘Centerpoint I’ aan de Hoogoorddreef 60 is gelegen op een herkenbare plek in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw ligt aan een overzichtelijke en goed bereikbare weg welke zeer nabij het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen.

Het gebied wordt gekenmerkt door het veelzijdige aanbod van kantoren, winkels en uitgaansgelegenheden. Zo vind je in de directe omgeving de Amsterdam ArenA - Johan Cruijf ArenA, Ziggo Dome, Villa ArenA winkelboulevard, Pathé bioscoop, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Citibank, Graydon, De Bijenkorf, Amex, Adidas en Telfort.

Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Op het ArenA Park, het grasveld nabij de Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome komt het Urban Interactive District. Het omvat de ontwikkeling van een district bestaande uit onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horeca, een hotel en ca. 650 woningen. Het zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum.

Ook wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Bereikbaarheid:
Auto
Amsterdam Zuidoost ligt strategisch en is goed bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk a/d Amstel worden genomen. Luchthaven Schiphol ligt op 20 minuten afstand en het centrum van Amsterdam op ongeveer 10 minuten afstand en daarmee snel te bereiken.

Openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op slechts 300 meter afstand van het object. Zowel de metro, trein als verschillende buslijnen stoppen bij het station. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer via Luchthaven Schiphol.

Beschikbaarheid
'Centerpoint I' beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 5.167 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 6 bovengelegen verdiepingen.

Voor de verhuur is beschikbaar:
4de verdieping 436 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 200,00 per m² kantoorruimte per jaar, excl. BTW.

Parkeerplaatsen : € 1.750,00 per plaats per jaar op flexibele basis, excl. BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 65,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten zijn opgebouwd uit onder andere de energiekosten, receptie en het gebruik van het bedrijfsrestaurant.

Parkeren:
Centerpoint beschikt over een buitengelegen parkeerterrein. Er zijn 20 parkeerplaatsen per verdieping beschikbaar, wat neerkomt op een parkeernorm van 1:50.

Naast eigen parkeerplekken biedt de Gemeente Amsterdam ook veel parkeergelegenheid aan door de parkeergarage onder de Amsterdam ArenA - Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam - P1). De parkeergarage ligt direct aan de A2. Het adres is Burgemeenster Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam-Zuidoost. Bij de Gemeente Amsterdam kunnen er via een online formulier parkeerabonnementen worden afgesloten voor de gemeentelijke garages, waaronder de P1 garage - Johan Cruijff Arena. Er zijn parkeerabonnementen te koop voor parkeren tijdens kantoor- en daluren en voor full time parkeren.

Naast de parkeermogelijkheden onder de Amsterdam Arena is de parkeergarage van de bioscoop Pathé Arena ook een goed bereikbare mogelijkheid (P6 -Uitgaansdriehoek).

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• entree met bemande receptie;
• gezamenlijke liften;
• bedrijfsrestaurant;
• systeemplafond - waar nodig zullen verouderde platen worden vervangen;
• gereinigde vloerbedekking;
• geschilderde wanden (wit);
• pantry, indien nodig zal de pantry gerenoveerd worden;
• scheidingswanden;
• vervangen TL-buizen en aanpassen verlichting in het midden gelegen ontvangstgebied op de vloeren;
• oplevering in casco staat is mogelijk.

Huurtermijn
Maximaal 3 jaar, met de optie om 2 keer 1 jaar te huren.

Huuringangsdatum
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 195 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 65 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
436 m² (in units vanaf 192 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
7 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,15

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard, bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
40 parkeerplaatsen (20 overdekt, 20 niet-overdekt)
Parkeerkosten
Vanaf € 1.750,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.