Sloterweg 1210 1066 CV Amsterdam

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

Karakteristieke kantoorruimte met energielabel A+ te huur

Deze voormalige kruidenierswinkel uit 1921 ligt midden in het oude dorp Sloten (Amsterdam), dat een beschermd dorpsgezicht is. De combinatie is bijzonder. Dit opvallende pand ademt van buiten de sfeer van 100 jaar geleden en is van binnen niet alleen sfeervol, maar ook energiezuinig en draagt het energielabel A+ als het wordt gebruikt als kantoorpand.

De ruimte is vooral geschikt als kantoorruimte. De begane grond (circa 85 m²) bestaat uit twee grote werkruimtes, een keukentje, toiletruimte en een halletje dat leidt naar de keldertrap. De begane grond is gestoffeerd. De droge kelder (2.09 m stahoogte; 1.82 m onder balken) is circa 40 m² en geschikt als opslagruimte.

De ruimte kan worden verwarmd en gekoeld met twee aparte airco’s met warmtepompen, die op het naastgelegen perceel van de eigenaar staan. Het pand is all elektra met de allernieuwste zeer zuinige apparatuur met energiekeurmerk A (airco’s, warmtepompen en boiler) en wordt volledig met LED-verlicht. Internet- en elektrakabels zijn verwerkt in kabelgoot. Achter het pand is een afgeschermd buitenplaatsje van 25 m².

• Deze representatieve bedrijfsruimte is met name geschikt als kantoor, maar kan desgewenst ook gebruikt worden als (kleine) groothandel, praktijkruimte of als winkel.
• In principe mag de ruimte alleen overdag tussen 8 en 18 uur worden gebruikt.
• De binnen- en de buitenruimten zijn rookvrij.

Huurprijs
€2500,- per maand ex. btw
€ 363,00 per maand inclusief o.a. wekelijkse schoonmaak en servicecontract warmtepompen en boiler

Op de Sloterweg West - op de snelste route van de A4 naar Sloten - geldt een doorrijdverbod voor doorgaande motorvoertuigen. Als bedrijf kunt u gratis maximaal 5 ontheffingen hiervoor aanvragen. Het dorp Sloten blijft te allen tijden ook voor anderen goed bereikbaar. Alleen niet meer via de kortste route.

Bereikbaarheid auto en OV
• Met de auto is deze locatie prima bereikbaar via afslag 1 van de A4 (3 minuten) en via afslag T106 van de ringweg A10 (5 minuten). Schiphol ligt 'om de hoek'.
• Openbaar vervoer: Naar Amsterdam-Centrum: eindhalte tram 2 ligt op 7 minuten lopen; halte bus 195 (naar Schiphol en Nieuw-West) ligt op 2 minuten lopen. Tram 1: 15 minuten lopen.

Meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak

• Neem contact op met Tamar Frankfurther, eigenaar van het pand.
- Telefoon: 020 615 2080 (tijdens kantoortijden)
- WhatsApp: 06 559 13 119

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 363 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sloterweg 1210

€ 2.500 /mnd