Herikerbergweg 181-342 1101 CN Amsterdam

€ 235 /m²/jaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
De kantoorgebouwen Diana en Vesta zijn gelegen in het kwadrant Holterbergweg, Hondsrugweg, Herikerbergweg en de Hoogoorddreef en maken deel uit van kantorenpark Plaza Arena te Amsterdam Zuidoost en bestaat in totaal uit een negental gebouwen. Van het kantorenpark Plaza Arena zijn Diana en Vesta voorzien van de beste faciliteiten in combinatie met het hoogste opleveringsniveau. Derhalve bieden deze kantoorgebouwen de beste kantoorbeleving van Plaza Arena.

Diana en Vesta zijn een ontwerp van prof. ir. K.W. Christiaanse van KCAP in Rotterdam. Het ontwerp van de kantoorgebouwen geeft de mogelijkheid om de openbare weg door de gebouwen te laten lopen. Op deze manier worden de gebouwen op de begane grond gescheiden maar vormen, doordat de 6e, 7e en 8e verdieping gekoppeld zijn, wel een geheel.

The Office Operators (TOO) huurt een gedeelte van het gebouw Diana en Vesta waarbij TOO de receptiediensten voor de gebouwen verzorgd. Voorts zijn er verschillende voorzieningen zoals onder andere een vergadercentrum, een koffiebar, het restaurant Fetch alsmede een Dojo en Gym met personal training mogelijkheden en een fysiotherapeut op de begane grond van gebouw Vesta gevestigd. Naast de goede indelingsmogelijkheden van het gebouw in combinatie met voornoemde faciliteiten voldoet Diana en Vesta aan de eisen en wensen van de huidige moderne kantoorgebruiker.

Amsterdam Zuidoost is één van de beste kantoorlocaties van Nederland. In de directe omgeving van het gebouw zijn reeds diverse internationale toonaangevende bedrijven gevestigd. In het gebouw zijn Handelsbanken, IQVIA Nederland, PRAXIS, Freightex en Yardi gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De kantoorgebouwen zijn met de auto goed bereikbaar vanwege haar centrale ligging tussen de knooppunten van de A1- Amsterdam-Amersfoort, A2-Amsterdam-Utrecht, de Ringweg van Amsterdam A10 en de A9.

Per openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer zijn de gebouwen goed te bereiken. Op loopafstand treft men station Bijlmer Arena, welk enige jaren geleden geheel is vernieuwd. Dit treinstation heeft een uitstekende verbinding met Utrecht, Schiphol en Den Haag.

BESCHIKBAARHEID
Voor de verhuur is er circa 4.056 m² kantoorruimte beschikbaar bij Diana & Vesta. De beschikbaarheid is als volgt verdeeld:
• Begane grond van circa 650 m² turn-key kantoorruimte
• 1e verdieping circa 1.616 m² turn-key kantoorruimte, eventueel onder te verdelen in de volgende units:
Circa 711 m²
Circa 711 m²
Circa 194 m²
• 4e verdieping circa 450 m² turn-key kantoorruimte
• 6e verdieping circa 400 m² turn-key kantoorruimte
• 7e verdieping circa 940 m² turn-key kantoorruimte

HUURPRIJS
Vanaf € 235,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Parkeren: € 2.250,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Voorschot servicekosten: € 70,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw zal worden opgeleverd inclusief de navolgende aspecten:
- All-air klimaatsysteem;
- Warmteterugwinningssysteem;
- Dubbele liftkernen;
- Royale entrees;
- Toiletgroep per kern.

PARKEREN
De parkeernorm bedraagt 1:125 m² kantoorruimte. De beschikbare parkeerabonnementen geven recht op parkeren in de onder de gebouwen gelegen parkeergarage P10. De parkeerabonnementen zijn standaard geldig van 07:00 - 19:00 uur op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Buiten deze tijden is het geldende uurtarief van toepassing. Daarnaast zijn er in de omgeving talloze additionele parkeermogelijkheden.

FACILITEITEN
- Receptie;
- Vergadercentrum;
- Koffiebar;
- Restaurant;
- Sportschool;
- Fysiotherapeut.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 235 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 70 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
4.056 m² (in units vanaf 400 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
9 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.