Basisweg 30 1043 AP Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

OMGEVING
In korte tijd heeft Sloterdijk zich ontpopt als één van de meest verrassende wijken van Amsterdam. Een plek waar je de creatieve energie en de vernieuwingsdrang van de ondernemers bijna kunt voelen.
De verandering van Sloterdijk wordt steeds meer zichtbaar. Een bruisende wijk met veel ruimte om te wonen, te werken, te sporten, te ontspannen en met de natuur om de hoek. Een diverse mix van nieuwe woongebouwen met sociale huur, vrije sector huur, koop mogelijkheden en voorzieningen zijn in aanbouw. Oudere kantoorpanden worden gerenoveerd of getransformeerd naar state of the art en duurzame gebouwen. De komende jaren komen er nog meerdere nieuwe ontwikkelingen bij Sloterdijk wordt het centrumgebied voor ‘Haven Stad’, een nieuwe
woonwijk met 40.000 tot 70.000 woningen. Bekijk de website

LOCATIE
In Sloterdijk zitten al diverse succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfssectoren, zoals media & entertainment, IT & Tech, mobiliteit & logistiek en food & hospitality.

BEREIKBAARHEID
De Basisweg 30 is een perfecte locatie in termen van bereikbaarheid. Zo ligt het gebouw op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam. Ook is de locatie uitstekend te bereiken per auto door middel van de afslag en oprit van de Ringweg A10 welke slechts 1 minuut verwijderd zijn. De Ringweg A10 biedt onder meer een directe verbinding met de A2 richting Utrecht, A4 richting Den Haag, A5 richting Haarlem en Schiphol en de A8 richting Alkmaar. Tevens is de Basisweg 30 met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op slechts enkele minuten lopen ligt het NS Station Sloterdijk. Dit station heeft een directe verbinding met onder meer Amsterdam Centraal, Hoofddorp, Schiphol, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Daarnaast rijden er diverse metro’s en bussen in de richting van onder meer de NS stations Amsterdam Centraal, Lelylaan, Zuid, Duivendrecht en Bijlmer Arena.

HET GEBOUW
De B30 is gelegen aan de westzijde van Amsterdam in het deelgebied Sloterdijk. B30 is onderdeel van een complex dat de komende jaren een grondige metamorfose zal ondergaan. De eigenaar zal vanuit een gebiedsbrede visie invulling geven aan de extra ontwikkelingsmogelijkheden op het terrein. Dit zal de komende jaren resulteren in een publiek toegankelijk en levendig gebied met hoge ambities ten aanzien van levendigheid, duurzaamheid en kwaliteit.

ONTWIKKELING
De locatie Basisweg 30 biedt de mogelijkheid om in aansluiting op de Haven-Stad en de transformatie van Sloterdijk een eigen gebiedsontwikkeling uit te voeren. Daar waar de focus voor Haven-Stad en Sloterdijk centrum op woningbestemming ligt, biedt deze locatie juist de mogelijkheid van ruim 70.000 m² nieuwbouw kantoor.
Door de unieke ligging van deze ontwikkellocatie binnen Amsterdam en het stedelijk en levendig gebied Sloterdijk en Haven-Stad, op loopafstand van het OV en korte afstand van de uitvalswegen, zal dit altijd een aantrekkelijke vestigingslocatie zijn voor bedrijven. Dit gebied is demografisch een van de groeikernen van Amsterdam.

De focus van de gebiedsontwikkeling zal echter niet alleen zien op duurzaamheid qua energievoorziening en gebruik, maar ook op circulaire bouwmethoden. Om het perceel tot leven te brengen zal het terrein openbaar gemaakt worden en zullen publieke voorzieningen worden aangebracht in aantrekkelijke en open plinten. De binnenplaats zal een verblijfsgebied zijn voor de kantoorgebruikers, maar ook voor passanten of mensen uit de omgeving. Een vergroening van het terrein, waar rekening wordt gehouden met klimaatadaptie, zal ook een belangrijk uitgangspunt zijn. Daarnaast zal onderzocht worden hoe de daken te activeren als groene stadsterassen.

BESCHIKBAARHEID
Voor de verhuur komt circa 11.000 -13.000 m² v.v.o. kantoorruimte* beschikbaar verdeeld over de begane grond tot en met de 10e verdieping. De beschikbare ruimte wordt volledig gerenoveerd opgeleverd en kent grote, open vloervelden van circa 1.000 – 1.500 m² v.v.o. kantoorruimte* per verdieping.

* Het exacte metrage zal na renovatie nader bepaald worden op basis van een nieuw NEN 2580 meetcertificaat.

OPLEVERING
- Volledig gerenoveerd
- Energielabel A
- Het gebouw zal gas-loos zijn, dus all-electric
- Led-verlichting
- Sprinkler op iedere vloer aanwezig
- Computervloeren
- Klimaatklasse B
- Nieuwe plafonds

PARKEREN
Zeer ruimte parkeernorm.
Parkeerplaatsen beschikbaar gelegen op eigen terrein.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAAR
Eind 2022.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
11.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
10 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning en topkoeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Basisweg 30

Huurprijs op aanvraag