Herikerbergweg 288 1101 CT Amsterdam

Huurprijs op aanvraag
Blikvanger High-level boetiekkantoor van ca. 8.700 m2 in Amsterdam Zuidoost

Omschrijving

Algemeen:
Bij Gaudi Offices snappen we dat een business floreert bij een gezonde werkomgeving. Een omgeving waar je kunt ontspannen en die de mogelijkheid biedt gezond te leven. Allerlei elementen in ons interieur en in ons aanbod dragen daaraan bij. Opvallend is bijvoorbeeld de open structuur van het gebouw waardoor daglicht onbelemmerd naar binnen kan vallen. En state-of-the-art installaties zorgen de hele dag voor verse luchtaanvoer. In een inpandige gym kunnen huurders stoom afblazen om vervolgens in het restaurant of in een relaxte lounge weer op adem te komen met gezonde snacks. En dat allemaal op een oppervlakte van bijna 9.000 vierkante meter. Gaudi Offices is hét antwoord op healthy working.

De indrukwekkende entree van Gaudi:
Een staalcontructie waarin op verschillende niveaus vergadercubes zijn geplaatst, is een ware eyecatcher. Deze wordt doorkruist door een prachtige glazen balustrade.

Achter de imposante gevel gaat een prachtige ontvangstruimte schuil. Bij binnenkomst via de directe verbinding vanuit de parkeergarage of via de hoofdentree worden bezoekers hartelijk verwelkomt door de receptioniste die tevens barista is, ook wel receptionista genaamd.

Overal in het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Hout, natuursteen, glas en stalen constructies wisselen elkaar af en vormen samen een harmonieus geheel. De kleuren zijn neutraal en zorgen voor een serene en rustige sfeer.

Beschikbaarheid:
Een totale oppervlakte van 8,627 m2 kantoorruimte is beschikbaar voor verhuur en verdeeld als volgt:
1ste verdieping: ca. 928 m2
2de verdieping: ca. 1,096 m2
3de verdieping: ca. 1,100 m2
4de verdieping: ca 1,111 m2
5de verdieping: ca. 1,093 m2
6de verdieping: ca. 1,217 m2
7de verdieping: ca. 1,098 m2
8ste verdieping: ca. 993 m2
Faciliteiten:
Gaudi Offices beschikt over een groot aantal faciliteiten waar elke dag optimaal gebruik van kan worden gemaakt. De meest in het oog springende faciliteiten zijn:

• Uitstekende hospitality service
• Conference center
• Lounge
• Unieke meeting boxes
• Restobar
• Banqueting service
• Koffiebar met barista
• Gym
• Flexibele werkplaatsen
• Parkeren inclusief EV-Charging stations

Bereikbaarheid:
Gaudi ligt aan de verkeersader Hoogoorddreef en is daarmee uitstekend bereikbaar met zowel de auto, als met openbaar vervoer.

Trein en metro:
Station Bijlmer/ArenA (intercity) is op 5 minuten loopafstand gelegen en heeft een directe verbindingen met Amsterdam Centraal Station, Schiphol Airport en Utrecht.

Bus:
Via Station Bijlmer/Arena is er met het busnetwerk Zuidtangent een directe busverbinding tussen Station Haarlem en Schiphol Airport.

Auto:
Via centrale snelwegen als de A1, A2, A9 en de ringweg A10 is Gaudi vanuit elke richting optimaal te bereiken.

Amsterdam Zuidoost - Impressive area development:
Amsterdam Zuidoost groeit uit tot een energieke stadswijk waar wonen, werken en uitgaan centraal staan. Op dit moment wordt Amsterdam Zuidoost getransformeerd tot een bruisende, moderne mix van wonen, werken, sporten en uitgaan. Het gebied kan ruwweg verdeeld worden in twee gebieden, ArenApoort en Amstel III. Gaudi is gelegen in het gebied Amstel III.

Amstel III:
Het woongebied van Amsterdam Zuidoost breidt uit. Oude kantoorgebouwen maken plaats voor een gemengde en groene stadswijk waar je plezierig kunt werken en wonen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het realiseren van ongeveer 10.000 kleinere stadswoningen.

Langs het spoor op plekken tussen de Johan Cruijff ArenA en de Ikea
komen parken waar je kunt sporten en ontspannen. De inrichting van het gebied is zodanig dat het lopen, fietsen en gebruik van openbaar vervoer stimuleert.

ArenApoort:
Het gebied ArenApoort verandert de komende jaren in een entertainmentlocatie. Tot 2030 worden ongeveer 5.700 nieuwe woningen gebouwd. Daarnaast komen er nieuwe voorzieningen en functies, zoals een stadspark, nieuwe pleinen en straten en veel kleine winkeltjes.

Gaudi:
Mens sana in corpore sano, beweerde de Romeinse dichter Jovenalis al in de eerste eeuw van onze jaartelling. Twee millennia later is die gedachte, dat een gezonde geest in een gezond lichaam huist, nog altijd springlevend binnen de muren van Gaudi Offices.

Sterker: hier voegen ze er nog aan toe dat een gezond lichaam goed gedijt in een gezonde omgeving. En daarom stelt Gaudi Offices hoge eisen aan zijn gebouw. Gebruik van duurzame materialen, een state-of-the-art klimaatbeheersing die voldoet aan de meest actuele eisen en boetiekkantoren waarin een geraffineerde inrichting de synergie tussen werk, gezondheid en creativiteit bevordert.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
8.660 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
8 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.