Ten Katestraat 59 O 1053 BZ Amsterdam

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

Te Huur: Multifunctionele Commerciële Ruimte op Toplocatie. LET OP: Nog te verbouwen door verhuurder naar eigen smaak!

Bent u op zoek naar de ideale plek voor uw onderneming? Zoek niet verder! Wij bieden een veelzijdige commerciële ruimte te huur aan op Ten Katestraat 59 O. Met een oppervlakte van ong. 88 vierkante meter en een strategische ligging, is deze ruimte perfect geschikt voor diverse doeleinden.

Kenmerken:
- Oppervlakte: Circa 88 m2
- Bestemming: Gemengd 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoor, winkelruimte, opslag voor marktspullen etc.
- Ligging: De Ten Katestraat is een bekende straat in Amsterdam, gelegen in de bruisende wijk Amsterdam-West. Deze straat staat bekend om zijn diverse aanbod van winkels, eetgelegenheden en lokale bedrijven. Wat de Ten Katestraat speciaal maakt, is de combinatie van traditionele Amsterdamse charme en de moderne dynamiek die de straat uitstraalt.

Bijzonderheden:
1. Veelzijdigheid: Of je nu een kantoor, winkel, opslagruimte voor marktspullen, flexwerkplek of praktijkruimte zoekt, deze ruimte biedt talloze mogelijkheden.
2. Aanpasbaar: In samenspraak met de eigenaar is verbouwing mogelijk, zodat de ruimte perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.
3. Toplocatie: Gelegen aan de Ten Katestraat, een drukke markt waar veel ondernemers vestigen en waar veel mensen langskomen, waardoor jouw onderneming maximale zichtbaarheid geniet.

Beschikbaarheid: Per direct beschikbaar voor verhuur.

Grijp deze kans om uw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen op deze dynamische locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.600,- per maand

Huurtermijn: in overleg

Servicekosten: In overleg

Opzegtermijn: in overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Ten Katestraat 59 O in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, praktijkruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten

Oppervlakte
88 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ten Katestraat 59 O

€ 1.600 /mnd