Johan van Hasseltweg 2 -32 1022 WV Amsterdam

€ 185 /m²/jaar

Omschrijving

Vroeger een plek voor scheepsbouw en fabrieken. Nu een kosmopolitische hub waar een grote diversiteit aan ondernemers samenkomt. Het gebouw aan de Johan van Hasseltweg is in 2008 gebouwd en ligt met de kopse kant aan het water. De gevels van beton, glas en beplating delen een knipoog uit naar het industriële verleden van dit gebied. En de ruimtes binnen? Die zijn licht, ruimtelijk en nog helemaal naar je hand te zetten.

Voor alle kantoor-/bedrijfsunits die Johan. beschikbaar heeft, geldt: what you see is what you get. Zowel in de laagbouw als in de hoogbouw zijn de ruimtes helder, licht en uitgerust met alle basisfaciliteiten die je als ondernemer nodig hebt. De 'toren' telt vijf verdiepingen met kantoorruimtes van 50 tot 166 m². Entree, lift, trappenhuis, vergaderkamers en toiletten worden gedeeld. De units in de laagbouw hebben oppervlakten van 104 tot 210 m², zijn bijzonder licht en, behalve als kantoor, goed bruikbaar als showroom, atelier of bedrijfsunit.

Bedrijfs-/kantoorunits:
De laagbouw is verdeeld in bedrijfsunits van 104 tot 210 m², die bovendien te koppelen zijn. Behalve ruim, zijn ze licht en strak. Beton en glas vormen de basis, de rest van de uitstraling bepaal je zelf. Zowel de ruimtes op de begane grond als op de eerste verdieping hebben ramen die open kunnen, een eigen voordeur, eigen toiletten en zelfstandige aansluitingen voor gas, water, licht en internet. Hier kun je, kortom, in alle vrijheid je ambities waarmaken.

Kantoorunits:
Verdeeld over de vijf lagen van het verticale gedeelte van Johan. vind je kantoorunits van 54 tot 166 m². Heldere, lichte ruimtes en alle basisfaciliteiten die je nodig hebt. Het pand zelf is ruim van opzet en biedt je de mogelijkheid om op relatief weinig vierkante meters, op een grootse manier kantoor te houden. Er is één gezamenlijke entree met lift en trappenhuis. Pantry's, toiletten en vergaderkamers deel je met de andere bedrijven op je verdieping. In de hoogbouw is internet via glasvezel beschikbaar.

Beschikbaarheid:
In de hoogbouw hebben wij momenteel de volgende ruimtes beschikbaar:
- Johan 2D1 ca. 68 m², € 215,- per m² per jaar.

Gebruiksmogelijkheden:
Ideaal voor kleine industrie, creatieven uit de mode-, architectuur- en mediawereld, en voor iedere andere ondernemer die zich graag omringt met energieke bedrijvigheid en nieuwe initiatieven.

Locatiegegevens:
Het bekende Hamerstraatgebied aan het IJ heeft zich ontwikkeld tot een inspirerend stukje Amsterdam. Het heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op (creatieve) ondernemers en mensen met ambitie. Johan. biedt hen ruimte, letterlijk en figuurlijk. In de omgeving vind je Pand Noord, De Overkant, Op Zeezand en de Zamenhofstraat. Hier houden de meest uiteenlopende partijen kantoor. Ook Overhoeks, het EYE filmmuseum, ALab, de Tolhuistuin en het NDSM terrein zijn dichtbij.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De Noord/Zuidlijn, met een halte 'Johan van Hasseltweg' ligt op slechts 250 meter afstand van Johan. Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Oost gratis pont naar Amsterdam-Noord. Slechts 7 minuten met bus 32 en 33 vanaf Centraal Station. Ook met de auto is Johan. vanaf de ring A10 goed bereikbaar via de Coentunnel, Piet Heintunnel en de IJ-tunnel.

Parkeren:
Bestemming bereikt? In de omgeving van Johan. kun je tegen laag tarief uitstekend parkeren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats aan de achterzijde te huren.

Aanvaarding:
In overleg. Enkele units zijn per direct beschikbaar.

Beschikbaar en prijzen:
Neem voor de meest actuele beschikbaarheid contact met ons op. Prijzen afhankelijk van het aantal vierkante meters. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Kijk voor nog meer informatie en plattegronden op: JOHANVANHASSELT.NL

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 185 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 550 per maand
Servicekosten
€ 64 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
189 m² (in units vanaf 49 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers Oost, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Johan van Hasseltweg 2 -32

€ 185 /m²/jaar