Weesperstraat 61 1018 VN Amsterdam

€ 250 /m²/jaar

Omschrijving

Het gebouw 'Metropool' is gelegen aan de Weesperstraat 61-105 in Amsterdam en dateert uit 1960 naar een ontwerp van A. Staal. Het gebouw wordt gekenmerkt door de geometrische patronen met 6 hoekige ramen en de plastisch gevormde dak partijen met een puntig silhouet. In het pand bevindt zich onder andere Zoku , een hybride hotel met co-working plekken en een prachtig dakterras. Daarnaast is ook business center WeWork hier gevestigd, waar op flexibele basis werkplekken en kantoorruimte worden aangeboden. Op de begane grond zijn onder meer sportstudio High 45, Multicopy en de horecagelegenheid “Eerlijk” gevestigd.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er totaal ca. 647 m² beschikbaar.

Er is ca. 235 m² kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond. Voorzien van een eigen entree en pantry, een grote open werkvloer en 3 vergaderruimtes, daarnaast is het mogelijk om een receptie bij de entree te realiseren. Deelverhuur is mogelijk vanaf 100 m².

Er is ca. 412 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de entree, vergaderruimte en wachtruimte op de begane grond. De vergaderruimte is geschikt voor 10 personen. Bij de entree staat een gezellige koffietafel voor ontvangst.
In het souterrain is een gezellige lunchruimte verwezenlijkt, inclusief keukenblok met dubbele vaatwasser (geen kookvoorzieningen). Op de entresol level zijn verschillende kantoorruimtes en één grote kantoorruimte gesitueerd. Ook zijn er 2 'phone booths' aanwezig in deze ruimte waar met max 2 personen (conference) calls kunnen worden gepleegd.

Algemeen
Internet voorzieningen zijn aanwezig, van hoog niveau. Er is een fiber connectie naar het pand gelegd en er hangen voldoende IAP's.

Recent is er een nieuwe WTW installatie geplaatst, waarmee het gehele kantoor (ook souterrain) wordt voorzien van voldoende verse lucht. Het kantoor beschikt over verscheidene airco systemen.

Het kantoor is voorzien van een alarmsysteem.

Huurprijs
Kantoorruimte
Ca. 235 m² kantoorruimte, (begane grond): € 250,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Ca. 412 m² kantoorruimte, (souterrain, begane grond en 1e verdieping): € 275,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
De metrohalten Weesperplein en Waterlooplein liggen op 2 minuten loopafstand. Amsterdam Centraal Station is binnen 10 minuten bereikbaar.

Per auto
Het gebouw is zeer eenvoudig met de auto te bereiken via de S112 (Gooischeweg), Wibautstraat / Weesperstraat.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 325 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
647 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weesperstraat 61

€ 250 /m²/jaar