Herengracht 450 1017 CA Amsterdam

€ 11.500 /mnd

Omschrijving

Object:
Zes historische gebouwen, gelegen in de Gouden Bocht, fysiek getransformeerd tot 1 hoogwaardig kantoorencomplex met zeldzame siertuin, biedt u de mogelijkheid tot huisvesting op een unieke plek op de Herengracht. De kantoorgebouwen zijn onlangs gerestaureerd en voldoen thans aan de hedendaagse maatstaven voor het gebruik als moderne kantoorruimte.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van de stad tussen de Leidsestraat en Vijzelstraat alwaar diverse voorzieningen voorhanden zijn. De omgeving biedt exclusieve huisvesting aan gevestigde namen als Goethe Instituut, Hogan Lovells, Viktor & Rolf en onder meer Hammerstein Advocaten.

Bereikbaarheid:
Per OV
Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Leidsestraat en Vijzelstraat is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Tramlijnen 1, 2, 5, 16, 24 en 25 hebben directe verbindingen met belangrijke treinstations.

Per auto
Per auto is het object tevens goed bereikbaar. De reistijd vanaf ring A10 is ongeveer 10 minuten. In de nabije omgeving en binnen 5 minuten loopafstand zijn meerdere mogelijkheden tot (openbaar) parkeren en openbare parkeergarages.

Parkeren:
In de nabije omgeving zijn mogelijkheden tot (openbaar)parkeren en binnen 10 minuten loopafstand zijn meerdere openbare parkeergarages.

U heeft tevens de mogelijkheid om in de achtergelegen parkeergarage (een) parkeerplaats(-en) te huren.

Oppervlakte:
Unit 4.7/4.9: ca. 370 m².

Huurprijs:
€ 11.500,-- per maand excl. servicekosten en excl. BTW.

BTW:
Huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd, teneinde het financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Bankgarantie:
3 (drie) maanden huur + servicekosten + BTW.

Indexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Central Bureau voor de Statistiek (CBS).

Beschikbaar:
Per direct.

Opleveringsniveau: Huidige staat.

Contact: Allington Real Estate Advisors B.V.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 11.500 per maand
Servicekosten
€ 48 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
370 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herengracht 450

€ 11.500 /mnd