Tommaso Albinonistraat 9 1083 HM Amsterdam

€ 285 /m²/jaar

Omschrijving

Hoogwaardig kantoorgebouw gelegen op de Zuid-as aan de zuidzijde van de Ring A10 nabij de Boelelaan en de Europaboulevard. In het gebouw wordt ca. 1.600 m² turnkey kantoorruimte aangeboden verdeeld over 2 verdiepingen. In de directe nabijheid van het object bevinden zich onder meer de NS-stations Amsterdam RAI en Zuid-WTC, diverse hotels en het RAI Congres Centrum .

Locatie:
De locatie heeft een (internationale) aantrekkingskracht op bedrijven uit diverse sectoren (waaronder legal, tech en pharma) en bevindt zich op 10 autominuten van de luchthaven Schiphol. De binnenstad van Amsterdam is tevens op korte afstand gelegen. TA9 ligt nagenoeg direct aan de op- en afritten van de Ringweg A10 (S109). De nabijheid van NS-stations Amsterdam RAI en Amsterdam Zuid met openbaar vervoer voorzieningen zoals trein, bus, tram en metro (Noord/Zuidlijn) zorgen tevens voor een optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Auto:
Het gebouw is zeer goed bereikbaar vanwege de ligging nabij de op- en afritten van de Ringweg A10 Zuid (S109).

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend te bereiken. Het NS-station Amsterdam RAI is op loopafstand gelegen. Er zijn diverse buslijnen (62/754/612), tram lijnen (o.a. lijn 4) en metroverbindingen (50, 51 en 52) beschikbaar.

Oppervlakte:
Voor de verhuur is ca. 1.600 m² turnkey kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond, 1e verdieping en kelder.
Deelverhuur is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Parkeren:
Betaald parkeren op openbaar terrein, o.a. in de Tommaso Albinonistraat en Barbara Strozzilaan (tarief € 6,00 per uur). Op zeer korte loopafstand van het gebouw net over de Boelelaan is het parkeertarief € 2,50 euro per uur. Tevens is het mogelijk om te parkeren in de tegenover het gebouw gelegen Q-park garage. In deze garage is het ook mogelijk om zakelijke abonnementen af te sluiten. Voor meer informatie zie:

Huurprijs:
kantoorruimte:
vanaf € 285,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen, op voorschot basis met nacalculatie.
Indien huurder gebruik maakt van de mogelijkheid om de ruimte turnkey te huren dan dienen huurder en verhuurder nadere afspraken te maken over de te leveren services op basis waarvan het voorschotbedrag vastgesteld kan worden.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van:
-Hoogwaardige entree;
-Boardroom met vouwwand;
-Pantry;
-Lift;
-Klimaatinstallatie (koeling en verwarming);
-Toiletgroepen;
-Systeemplafonds met verlichting;
-Vergaderruimtes;
-Serverruimte per verdieping;
-Keuken met zitplaatsen;
-Garderobe;
-Ontspanningsruimte met tafeltennis en voetbaltafel.

Zoals aangeven is een volledige turnkey oplevering inclusief meubilair in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurtermijn:
In overleg, een flexibele kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
Op korte termijn in overleg.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijzen en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Dit betreft een onderverhuur en een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 285 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
1.600 m² (in units vanaf 500 m²)
Perceel
2.398 m² (in units vanaf 500 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, kabelgoten, kamerindeling, liften, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tommaso Albinonistraat 9

€ 285 /m²/jaar