Hettenheuvelweg 37-39 1101 BM Amsterdam

€ 195 /m²/jaar

Omschrijving

Dit kantoorgebouw ligt gelegen in het hart van Amsterdam Zuidoost en een goede zichtlocatie vanaf de Holterbergweg. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 1.780,37 m² kantoorruimte verdeeld over een begane grond en 1e verdieping. De beschikbare kantoorruimte is voorzien van een hoogwaardig inrichtingspakket met een industriële look & feel. De parkeernorm van 1:33 is absoluut uniek. Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Locatie:
In de directe nabijheid zijn gelegen het Stadion Amsterdam ArenA, de ArenA winkelboulevard, Pathé bioscopen, de Heineken Music Hall, Ziggo Dome alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. Verder zijn er diverse hotels in de directe omgeving waaronder Holiday Inn, Marriott, Hampton by Hilton en Jaz by Steigenberger.
Het gebied is voortdurend in ontwikkeling en groeit langzamerhand uit tot een nieuw stedelijk gebied waar men kan werken, winkelen, sporten, wonen en uitgaan. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren en vestigingen van BT, ING, Epson, Deutsche Bank, Adidas en De Bijenkorf.

Auto:
Amsterdam-Zuidoost ligt strategisch goed en is uitstekend bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de snelweg A2 en indirect via de snelwegen A1 en A9 en ringweg A10. Schiphol en de Amsterdamse binnenstad liggen op respect respectievelijk 20 en 5 kilometer afstand en zijn relatief snel te bereiken.

Openbaar vervoer:
Het gebouw is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer; het NS trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer Arena is gelegen op loopafstand. Dit station heeft zich ontwikkelt tot het vierde station van Nederland. Tevens stopt hier de Zuidtangent, welke een directe busverbinding verzorgt tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer Arena via Schiphol.

Oppervlakte:
Voor de verhuur is het volgende beschikbaar:

Hettenheuvelweg 37-39 (per 01-12-2021)
Ca. 907 m² kantoorruimte op de begane grond
Ca. 874 m² kantoorruimte op de 1e verdieping

In overleg kan het gehele gebouw gehuurd worden ter grootte van 2.474,45 m² waardoor het een single tenant gebouw wordt met 74 eigen parkeerplaatsen.

Metrage is nog onder voorbehoud van NEN2580 meting.

Parkeren:
Op basis van de geldende parkeernorm van 1:33 zijn er in totaal 52 parkeerplaatsen beschikbaar op de bij het gebouw behorende eigen parkeerterrein.

Huurprijs:
Huurprijs kantoorruimte
€ 195,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats:
€ 1.750,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. De parkeerplaatsen bevinden zich op het buitengelegen parkeerterrein.

Servicekosten:
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
Deze hoogwaardige kantoorruimte wordt in huidige turn-key staat als volgt opgeleverd:
• Vloerafwerking, deels met gietvloeren, deels vloerbedekking;
• Plafondafwerking, deels industrieel met plafondeilanden en deels systeemplafond;
• Verlichting deels met spots en deels verlichtingsarmaturen voorzien van bewegingssensoren;
• Glazen scheidingswanden met zwarte kozijnen;
• Ruim opgezette lunchfaciliteit;
• Luxe uitgevoerde pantry en (koffie)bar
• Hoogwaardig ventilatie- en koelingsysteem;
• Toiletgroepen;
• Databekabeling;
• Huidige indeling op basis van open plan met verschillende in grootte variërende vergaderruimten en afgesloten stilte werkplekken.

Eventuele overname van een gedeelte van de huidige inrichting/inventaris waaronder reserveringssysteem voor vergaderruimten, meubilair, receptiebalie etc. is bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 195 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-12-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
1.780 m² (in units vanaf 874 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,24

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
52 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 1.750,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hettenheuvelweg 37-39

€ 195 /m²/jaar